שאלה

ד ו ב י ר

New member
עוד שאלה

ב"ה שלום אני עושה עכשיו נסיונות שמראים הבדלים בין שפת C לשפת ++C, ואני משתמש עם ה NET. הבעיה שלי היא, שגם אני אני עורך קובץ שהסיומת שלו היא c ולא cpp, הקומפיילר מתנהג כמו קומפיילר של cpp. איך אני יכול לגרום לו להתנהג כמו קומפיילר של C. דוגמא: בתרגיל מסויים התבקשתי לבדוק את ההבדל בין C ל ++C, כשקוראים לפונקציה בלי להצהיר עליה. (בדוגמא התבקשתי להשתמש בפונקציה puts בלי להצהיר לה, או לקרוא ל stdio.h). כשניסיתי לקמפל קיבלתי , error C2692 ואני חושב שזה בגלל שהקומפיילר מתנהג כמו קומפיילר של ++C. (אין לי MSDN). תודה רבה מראש

ד ו ב י ר

New member
שאלה

ב"ה שלום אני כותב תכנית console ב NET. בשפת ++C. כשהייתי עושה את זה ב 6 ++VC, והייתי מריץ תכנית, החלון console היה נפתח, התכנית רצה, ולפני שהחלון נסגר, אני צריך ללחוץ על איזה מקש, ואילו ב NET. החלון מייד נסגר. איך אני יכול לשנות את זה שזה לא יסגר? (אני לא מחפש פתרון עקיף, כמו לחכות לאיזה קלט מהמשתמש, אני פשוט רוצה לשנולת את ההגדרה של החלון console שנפתח, שהוא לא יסגר עד שאני לא אלחץ על איזה מקש). תודה רבה מראש

ד ו ב י ר

New member
אף אחד לא יכול לעזור לפחות

באחד מהשאלות?

d_style

New member
אין חיה כזאת

visual studio .net לא מיועד לקבצי C. בנוסף C++ שאתה מנסה להריץ ב.net הוא managed ודי שונה מהישן. תצטרך לעבוד בסביבת העבודה 6 הישנה.

למעלה