שאלה

leibovic

New member
שאלה

שלום, יש לי כרגע זייר 71 והוא נדפק. השאלה שלי כזו: אני צריך את הפאלם ליומן פגישות, וקריאת מיילים מהאאוטלוק. זה העיקר. האמת - הפאלם איכזב אותי בקטע של ההאוטלוק - למרות שהתקנתי מספר תוכנות, זה עדיין לא *ה* דבר. בפוקט פיסי יש מערכת הפעלה של חלונות, ולכן הסנכרון אל מול האאוטלוק הוא טוב. 1. עד כמה "איכותי" הסנכרון בין האאטלוק לפוקס פיסי? 2. האם, במהלך הסנכרון, לסנכרן גם קבצי OFFICE, כגון אקסל, וורד וPPT ולקרוא אותם בפוקט פיסי? 3. אם אני מעוניין לקנות פוקט - מה עדיף? אני מתלבט בין 1930 ל 2210. אני לא זקוק לWIFI וכו' כי אני איש צבא ומשרת בשטחים...

אז ככה.

1. הסינכרון - מאוד - איכותי. לטעמי, הוא מעולה אפילו, שוב, תלוי בצרכים שלך בדיוק.. 2. ניתן, חוץ מקבצי PPT, שדורשים תוכנה מיוחדת, שיש לה 30 יום ניסיון, ואאל"ט מחירה 10$. 3. שמע, לך על ה2210, זה עוד קצת כסף, אבל יש 2 כרטיסי הרחבה, BT - תכונה חשובה מ-א-ו-ד. אתמול היה מפגש ל2 הקהילות (פאלם, פוקט) והעברתי לכמה אנשים "כרטיס ביקור שלי" עם BT בצורה נוחה מאוד! שווה לך לחסוך עוד קצת, ולקחת את ה2210, אתה רק תהנה מהעולם הזה יותר!

leibovic

New member
תגובה

1. מה ההבדל בין 1910 1930 ל 1940 ל 2210? 2. למה אני צריך בלו טות'??

אז ככה.

לגבי ההבדלים, תוכל לראות במערכת השוואת מחשבי כף היד שלנו. (טאגליין) BT הוא התקן תקשורת אלחוטית. תוכל לחבר למכשיר GPS BT, מאוד נוח... אלפי התקנים שעובדים בשיטה הזאת, אין מה לדבר.....

mikeoreli

New member
תשובות

ההבדלים: 1910 - בסיסי ביותר (וישן), לא ניתן להרחבה. 1930 - יותר מהיר מה1910 אך ניתן להרחבה באמצעות כרטיסי SDIO. 1940 - יותר מהיר מה1930 ובנוסף יש לו BT 2210 - יותר מהיר מה1940, יש לו BT, מסך יותר איכותי וכן כניסה לכרטיסי CF. 4150 - (עוד דגם), בדיוק כמו ה2210, רק שאין לו כניסת CF, אבל כולל WIFI. 5550 - (גם כן עוד דגם) כמו ה4150 רק עם WIFI וBT יותר איכותיים וחזקים, מסך יותר גדול. אני הייתי מציע לך להמתין איזה חודש, כי אז אמורים לצאת בארץ המכשירים החדישים. אם לא תרצה לרכוש אותם, לפחות המחירים של הקיימים ירדו. לשם מה הBT - אם יש לך טלפון עם BT, אז תוכל לגלוש באינטרנט בקלות, או אם יש לך מכשיר אחר המתחבר עם BT, כמו אוזניות או GPS או אחרים, אז תוכל להשתמש בהם, מיותר לציין ששימוש בBT נוח יותר שכן הוא מבטל את התלות בחוטים.

2cookie

New member
1930 ו1940- ההבדל היחיד הוא BT

ואת ה1910 אפשר להאיץ ל300 מגה הרץ, ואז ה"מתקדמים" יותר יוצאים איטיים יותר. המסך של ה1910 עדיף מהמסך ב1940\1930, אבל המערכת שלו ישנה יותר. ול2210 יש ג'ויסטיק מצויין

mikeoreli

New member
כמובן שניתן להאיץ...

אבל אז לכמה זמן תוכל לעבוד עם הפוקט פיסי? ההאצות טובות לזמן מסויים ומצומצם וזאת משום שהם דורשות יותר אנרגיה. אני בכלל נגד האצות כאלו, בסופו של דבר כדאי לקנות מכשיר יותר מהיר, גם כאשר מדובר בPC שהאיצו אותו ולאחר מכן הוסיפו לו מאוורר רועש או מערכת קירור מים יקרה שיכולה גם להתקלקל ולנזול (כמו שקרה לידיד שלי). בנוסף, אתה מסתכל על מהירות המה"צים, כבר הוכח שזה שמעבד יותר מהיר הוא לא בהכרח מראה ביצועים יותר טובים. מעבדי הסמסונג של ה1930 וה1940 הם במהירות של 206 ו266 אבל לפי ביקורות שקראתי נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בלי התעסקויות של האצות פיראטיות וקיצור חיי הסוללה. המטרה במעבדי הXSCALE הייתה שמכשירים עם מעבדים מהירים יכולים לחסוך בסוללה אם מאיטים אותם, לא לקחת מכשירים עם מעבדים איטיים ולהאיץ אותם. גם ככה זמן הפעולה שלהם קצר, אז לקצר אותם עוד יותר?

2cookie

New member
תראה, כשהאצתי ל520 לא חשבתי שזה

נורא, כי אם המכשיר שורד זמן מכובד עם 624 מה כבר 520 יעשה. לעומת זאת השיפור בביצועים היה משמעותי! לכן אם לא היה נגמר הטריאל הייתי ממשיך להאיץ...

castroman

New member
קח את ה2210

מכל הסיבות שציינו בשרשור ובעיקר בגלל שהבטריה שלו חזקה.

raananta

New member
אתה יודע קסטרו חזק זה עניין יחסי

ל-2210 יש 900MA ואני יודע שלמכשירים רבים אחרים יש יותר. למען האמת אחת התלונות ששמעתי על ה-2210 זה "איך HP לא שמו סוללה חזקה יותר למכשיר ברמה כזו?!" אבל הם חשבו על הנושא והכינו בעריסה מקום לעוד סוללה שיכולה להטען סימולטנית יחד עם הסוללה שבתוך המכשיר.

mikeoreli

New member
הם ידעו טוב מאוד מה הם עושים

אתה כנראה שכחת שלאחר זמן מה הם הוציאו פיתאום סוללה של 3600mAh (או משהו כזה). בכל מקרה, לפי מה שקראתי בפוקט, אחד הRX3700 צריך להתחיל להמכר בארץ עוד החודש הזה.

mikeoreli

New member
מעניין

לפי מה שאני שמעתי הסוללה עלתה בארה"ב 120$. מעניין אם הצליחו למכור אותה בארץ במחיר הזה.

mikeoreli

New member
אתה בטוח?

נשמע נמוך מדי. המחיר בארה"ב אמור להיות כ500$. ה2500 ש"ח שציינת די קרובים לסכום הזה. אולי זה לא כולל 17% מע"מ.

2cookie

New member
גבוה מדי! מכשיר מקביל ללא מצלמה

עולה חצי מזה... HP מתחילה להידמות לסוני היכן שלא צריך.

raananta

New member
לא שכחתי... אבל יש "אבל"

יצא לך לראות מה גודלה של סוללה זו?! בתמונות הגודל נראה סביר, משהו במידות אורך רוחב של הסוללה הרגילה אך בולטת פי שתיים...... אך לא כך הדבר, הגודל הפיסי של הסוללה הוא כמעט כמו גודל ה-IPAQ. אני עם 2210 ומרוצה ממנו מאוד, גם אורך חיי הסוללה בין הטעינות הוא סביר לחלוטין מבחינתי אז אני לא בא בטענות, מה שאני אומר זה שיכלו לדעתי לשווק את המכשיר עם סוללה מעט יותר חזקה (מצד שני קטונתי, מה לי ולפיתוח מכשירים כאלו). דרך אגב ל-רס3700 יש סוללה של 1400MA שזה שינוי משמעותי. מצד שני הוא מריץ מערכת שונה לגמרי מבחינת תוכנה וחומרה כך שזמן הפעולה שלו לדעתי יהיה זהה פלוס מינוס למה שמוכר לנו כיום.

למעלה