שאלה מתי העונה החדשה של פוקימון? לא אמרו שהיא מתחילה ב1.7?
S spongebob rules New member 5/7/04 #2 זה מה שאני רציתי לשאולP:../images/Emo181.gif |ספוג| לא אמרו שזה יצחיל ב 4.7?
S spongebob rules New member 5/7/04 #5 היא תיגמר עד אז../images/Emo181.gif|ספוג| אבל לדעתי זאת הייתה טעות גדולה לשדר את הראשונה לפני השישית... זה ממש מבלבל,לכל אלה שלא ראו את העונות שבאמצע...
היא תיגמר עד אז../images/Emo181.gif|ספוג| אבל לדעתי זאת הייתה טעות גדולה לשדר את הראשונה לפני השישית... זה ממש מבלבל,לכל אלה שלא ראו את העונות שבאמצע...
L livnatkris New member 5/7/04 #6 בכלל לא היו חסרים לי שני פרקים מהעונה הראשונה אז זה היה מצויין! ובכלל זה העונה הכי טובה מכל פוקימון!!
בכלל לא היו חסרים לי שני פרקים מהעונה הראשונה אז זה היה מצויין! ובכלל זה העונה הכי טובה מכל פוקימון!!
V Vapory New member 5/7/04 #8 אבל זה עדיין מבאס ש.. זה עדיין מבאס שלא שידרו את הפרק עם הדרטיני! הוא חיוני!! אש תופס שם 30טאוריסים!!
אבל זה עדיין מבאס ש.. זה עדיין מבאס שלא שידרו את הפרק עם הדרטיני! הוא חיוני!! אש תופס שם 30טאוריסים!!
5 5 0 6 New member 5/7/04 #11 כמו בכל סדרה תמיד העונות שאחרי הראשונה הן פחות טובות. זה כך גם בדיג'ימון.
A amitasafzabida New member 5/7/04 #12 ראיתי רק את הראשונה. אבל ראיתי איזה כמה דג'ימונים מהעונה השניה והם היו ממש לא מתאימים. נ.ב - איך העירו את סנוראלקס בשנית?
ראיתי רק את הראשונה. אבל ראיתי איזה כמה דג'ימונים מהעונה השניה והם היו ממש לא מתאימים. נ.ב - איך העירו את סנוראלקס בשנית?
V Vapory New member 5/7/04 #20 טנטומון ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אני פשוט מת על הדיגימון הזה! הוא כזה מושלם!!
5 5 0 6 New member 5/7/04 #21 טנטומון גם רולז!1 בכלל, טנטומון והגדילות שלו כולם מגניבים! אני אוהב חרקים ואם הייתי מאמן סוג אחד של פוקימונים זה היה חרקים! לקאבוטרימון יש קול צרוד מגניב כזה.
טנטומון גם רולז!1 בכלל, טנטומון והגדילות שלו כולם מגניבים! אני אוהב חרקים ואם הייתי מאמן סוג אחד של פוקימונים זה היה חרקים! לקאבוטרימון יש קול צרוד מגניב כזה.
5 5 0 6 New member 5/7/04 #28 לא אמרתי שלא../images/Emo3.gif ודרך-אגב, טנטומון בא מ-tentoumushi, שזה פרת-משה ביפנית. הפירוש המילולי הוא, אגב, "חרק של דרך השמיים" (מכיוון שטן זה שמיים, דו (ובסוף מילה טו) זה דרך, ומושי זה חרק).
לא אמרתי שלא../images/Emo3.gif ודרך-אגב, טנטומון בא מ-tentoumushi, שזה פרת-משה ביפנית. הפירוש המילולי הוא, אגב, "חרק של דרך השמיים" (מכיוון שטן זה שמיים, דו (ובסוף מילה טו) זה דרך, ומושי זה חרק).