שאלה

8אני

New member
שלום

אני מנסה לבנות DataGrid דינמי , כלומר מספר העמודות שיש לי בו משתנה , אין לי בעיה ליצור מספר עמודות שונה כל פעם , הבעיה היא שבכל השורות אני מקבל את אותו הערך , איך אני כותב משהו בסגנון של ItemTemplate = DataBinder.Eval(Container.DataItem,MyString) בתוך בקוד ? אני מקווה שהובנתי נכון . אם יש למישהו רעיון , הסבר , או משהו כזה כבר מוכן אני אשמח מאוד לקבל קצת עזרה

8אני

New member
שאלה

יש לי DataGrid שנבנה באופן דינמי , עד כאן הכל טוב , אני מעוניין לגשת לשדות טקסט שנמצאים בתוכו , איך אני עושה את זה???? נתתי לכל שדה (לייבל , טקסטבוקס או מה שלא יהיה ) ID משלו , ככה הייתי אמור להיות יכול לגשת אליו אבל זה לא עובד , יש למישהו דרך?? זה דחוף מאוד תודה מראש

8אני

New member
ועוד שאלה

אחרי שהצלחתי סוף סוף לעבוד עם הטבלה הדינמית , אני לא מצליח למיין אותה , קבעתי SortExpression לכל עמודה , מה שחסר לי זה לקבוע את ה CommandName לא ממש ברור לי איפה לקבוע את זה

yuval k

New member
הממ

למה שלא תשתמש באפשרות הסידור המובנית, ע"י הגדרת "AllowSorting="true עבור ה-grid?

RedDragon

New member
ואיך בדיוק זה יעזור ?

האופציה של AllowSorting רק אומרת להפוך את הכותרות ללינקים (אם הם לא כפתורים נניח) וזה לא מספיק לומר שמותר למיין , צריך גם לכתוב פונקציה שתעשה את המיון בפועל , כלומר הלחיצה על הלינק הזה תגרום לEvent שיפעיל את הפונקציה הנ"ל , (לא צריך כמובן לכתוב אלגוריתם למיון) אבל שום דבר לא קורה אוטומטית , לכן AllowSorting לא מספיק בפני עצמו ,

למעלה