שאלה -

gilad g

New member
IsPostBack

IsPostBack מחזיר ערך בוליאני שמציין האם הקוד שרץ עכשיו הוא כתוצאה מ-postback, או שזו הפעם הראשונה שהמשתמש נכנס לדף. משתמשים בזה בעיקר כדי להריץ קוד פעם אחת, ולא בכל postback.

PixelStyle

New member
מה ההבדל בין function ל-sub?

מה function יכול לעשות ש-sub לא יכול? או ההיפך

PixelStyle

New member
מה זאת אומרת מחזירה ערך-

איזה ערך היא יכולה להחזיר למשל? (דוגמא
) תודה

OnTheRoad

New member
דוג'

bool isEqual(int a,int b) { if (a==b) return true if return false } string SayHello(string Name) { return "Hello" + Name; }​

doronsd

New member
תשובה

דוגמא לפונקצייה
Public Function Multiple(ByVal Value As Integer) As Integer Return(Value * 2) End Function​
אופן השמימוש יהיה
Dim intMyValue intMyValue = Multiple(2) MsgBox(intMyValue)​
הפונקצייה תחזיר לנו 4 אם היינו מכריזים על סברוטינה לא היה באפשרותנו לחלץ את הערך ע"י הפעולה Return, או כל פעולת החזר ע"י ידי השמת הערך לפונקצייה.

Adrienne

New member
מה שכן, חייב להוסיף

שפונקציה יכול להחזיר ערך אחד סאב לעומת זאת בד"כ לא מחזירה שום ערך, אבל משתמשים בהם גם בשביל להחזיר מספר ערכים... אני יודע שבפסקל או וי בי(הרגיל) זה ע"י השימוש במילה השמורה val או byval לפני הצהרת הפרמטר, לא בטוח לגבי דוטנט...

MightyMonk

New member
תשובה

כן ניתן להשתמש במצייני הפרמטר של סאב לדוגמא ref ו- out ולחלץ את הערך מתוך הפונקצייה, אבל לא הייתי קורא לזה החזרה של הערך, אלא חילוץ, שכן דבר נעשה ע"י מימוש של ייחוס, ובאשר להחזרת ערך, הפונקצייה משמשת כמשתנה המאחזר את הערך ע"י השמה של הערך מתוך הפונקצייה או ע"י פקודת Return לפונקצייה.

PixelStyle

New member
תודה ../images/Emo6.gif עוד שאלה בקשר לעוגיות

אז ככה, בוא נגיד יש לי שתי דפים: Index1.aspx ו- Index.aspx נגיד שב-Index.aspx יצרתי עוגיה:
Response.Cookies("Huh")("Bla") = "Bla bla"​
ולאחר מכן עשיתי לו זמן תפוגה (בלי קשר
):
Response.Cookies("Huh").Expires = DateTime.Now.AddMonths(1)​
איך אני בודק ב-Index1.aspx אם העוגיה קיימת על הערך הזה? כאילו: if (cookie is found
) then BlABlABlA end if תודה

gilad g

New member
המממ

אני הייתי בודק אם זה שווה ל-null (אני חושב שב-VB זה Nothing), או אם זה שווה למחרוזת ריקה (""):
If Request.Cookies("Huh") = Nothing Then ... If Request.Cookies("Huh") = "" Then ...​

PixelStyle

New member
תודה :) בסוף השתמשתי ב-Session- עוד

עוד שאלה
איך אני משיג את הכתובת של השרת? כי בוא נגיד למשל יש לי לינק... הרי ללינק אני חייב להכניס כתובת מלאה (פיסית) במחשב אז כשאני מעלה את זה לשרת זה לא עובד הרי כי אין כזאת באמת כתובת נראה לי זה משהו שקשור ל- PATH_TRANSLATED אבל לא יודע איך להשתמש בזה (אם זה זה בכלל)

PixelStyle

New member
שכחו הכל ../images/Emo3.gif שאלה אחרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אממ איך עושים שהודעה או איזה טקסט יפתח? כמו פה, בפורום - כשלוחצים על הודעה היא נפתחת ונסגרת כשלוחצים עליה שוב... אז.. איך עושים את זה?
תודה
ושוב? תודה

gilad g

New member
אמממ

ע"י javascript. ממליץ לך לפנות בנושא הזה לפורום בוני אתרים

PixelStyle

New member
מצאתי את התשובה שוב לבד ../images/Emo6.gif

על הניסיון הראשון הצליח לי. התשובה היא: Panel
בעזרת Panel עם הערך Visible שהוא מכיל בתוכו
הנה:
Panel1.Visible = "False" If Panel1.Visible = "False" then Panel1.Visible = "True" Else Panel1.Visible = "False" End if (איזה ריח)​

PixelStyle

New member
עוד שאלה o_O ../images/Emo6.gif

אגב, גלעד תעשה טובה ותעלה תהודעה למעלה =\ אוקי אז ככה למה זה לא עובד:
Url1.NavigateUrl = Request.Path​
O.O ת1דה

למעלה