שאלה...

Little D

New member
שאלה...

אז ככה... אני חדש בפורום (הודעה ראשונה שלי
) ורציתי להתייעץ איתכם לגבי איכותן של כמה מכוניות שאני שוקל לרכוש: סיאט איביזה 99-01 פולו 98-00 אופל קורסה 98-01 רובר 216 99 עם דגש על הרובר אם אפשר, כי שמעתי שממש לא כדאי לקנות את האוטו הזה

Little D

New member
אני צריך אוטו קטן

והתקציב שלי הוא עד 55000 ש"ח יש למישהו אוטו אחר (קומפקטי) במחיר הזה?

Little D

New member
אז זהו

ממה ששמעתי מכוניות צרפתיות הן מאוד "מפונקות" - הן צריכות דלק באיכות גבוה שאין בארץ, תוספות שונות (לדלק או לשמן) טיפולים שוטפים וכו' זה נכון? ומה עם רובר 216?

© DrorZi

New member
נכון

כי הפולו בכלל לא מפונקת, החלונות שלה לא נופלים מעצמם כל שנתיים והמחשבים שלהן מחזיקים מעמד לנצח שלא לדבר על המוסכים המהוללים שיש להן בארץ שפותרים כל בעיה מייד. אתה מדבר על מפונקות של צרפתיות אבל רוצה לקנות רובר אחרי שצינת בהודעה הראשית ששמעת עליהן רעות, איך בדיוק החלטת להתעלם מזה ששמעת על רובר רע אבל לא להתעלם כששמעת את זה על צרפתיות, איזה פילטר בדיוק אתה מרכיב
דרור זי.

Little D

New member
הסבר

על הרובר שמעתי רעות ורציתי לאמת את השמועות אותו דבר רציתי לאמת על מכוניות צרפתיות (דברים ששמעתי עליהן) אני לא רץ לקנות רובר או פולו אני רק מתעניין במה שיש לשוק להציע. מה שלא שמעתי על רובר, זה שהמנועים שלהם מפונקים וגם לא הייתי מודע לבעיות שהצגת על הפולו.

Lanni

New member
תקנה טויוטה יאריס. מומלצץ בחום. יש

מישהו בפורום שמוכר בדיוק אחת, מנוע 1 ליטר ידנית שנת 2000 בצבע לבן (באסה של צבע בשביל יאריס, אבל אחלה אוטו)

למעלה