ישנו גם ניתוח שו מצרים את הקיבה, כאילו יוצרים שק קיבה יותר קטן בחלק העליון ושק קיבה יותר גדול בחלק הקטן. כשהחלק העליון מתמלא- מתקבלת תחושת שובע. מכיוון שהקיבה היא שריר, היא יכוה גם להתכווץ לאט לאט ולהגיע לגודל הנורמאלי לאדם הסםציפי.
למה לא?! תלוי כמה זמן היא אחרי הניתוח. אם ההחלמה שלה טובה, אין שום מניעה. לפי דעתי את רק יכולה לעזור להלהתאושש יותר מהר. מה שעוד יותר חשוב- האם למדת שנה או שנתיים, כי אם למדת רק שנה- זהו אחד האיסורים, לא אחרי ניתוח.
היא הרבה זמן אחרי ניתוח אולי שנתיים ורק לאחרונה הבנתי פתחה את הטבעת כי רזתה מדי. ברמה העקרונית אני נפגשת היום ואשאל את כל מה שצריך. מה גם שהיא לא פונה אליי בגלל העניין של הטבעת או המשקל. פשוט אחרי שסגרתי את הטלפון רציתי לתת דעתי על כך בעזרתכם. תודה על התזכורת על האיסורים זה אחד הדברים שאני מחמירה בהם. ויתרה מכך הגב' התעקשה שאני אטפל בגלל המלצות והסברתי לה שאם אני לא אוכל לעזור לה אפנה אותה למישהו אחר. זה משהו שאין לי בעיה לעשות ואפילו אני מרגישה חובה אם אני בטוחה שאני יכולה לתת את הטוב ביותר. אפרופו אני למדתי שנה אחת בשנת 91. רק כמה שנים טובות אחרי שסיימתי נכנס הבכיר ועכשיו המומחה. וכיוון שהמחירים בשמיים, אני מסתפקת בכל מיני קורסים נילווים ברפלקסולוגיה כמו איבחונים שעשיתי, וקורס אצל זיידל שאקח בקרוב. יום נפלא