שאלה

pika17

New member
שאלה

כול צוות השחקנים בלי יוצא מין הכלל חוזר לעונה החמישית?

E2100

New member
תפסיקי לשאול אל תעשי עין הרע

לזה אנחנו מעדיפים לא לענות שלא יתבעו לנו זכוית השמורות לסידרה
לזכר קורבנות האיידס ברחבי העולם

pika17

New member
מה ?......

רק שאלתי אף אחד לא יודע.אז אולי אני צודקת והוא לא ממשיך?אז אם יש מישהו שיודע משהו אחר שיגיד.

E2100

New member
פיקה

אבל אנחנו מתעסקים כרגע בעונה 3 שביס {} וקצת ספוילרים לרביעית גם אני מדבר איתך על עונה 5 אבל חוץ ממני אף אחד לא יודע לי יש אתר ספוילר שנתתי פה {כתבתי , פיקה אולי את צודקת גם רנדי יקבל עבודה בתחום הקולנע כחה אני חושב
ספוילר

E2100

New member
QAF ?

אולי תמחקי את 410 -כי בשלי זה עוד לא הגיע {חיכית המון זמן כבר אולי תמחקי אותו ואז זה ישתחרר נראה לי כי זה קובץ גדול ואיטי אז את יכולה למחוק בשלך ונראה מה יהיה תאמיני לי {הוא צריך להיות בשלי השאלה זה מתי ]],ושלה יש לך אתה אתר וואלה אז תכתבי בחיפוש בעברית רק -הכי גאים שיש ויש גם את אתר המעריצים של גייל ארולד תראי הזה עד סוף המילה HOME ותלחצי על זה זה הרכילות

E2100

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif QAF FAN

מצאתי הזה -תשכחי מה שאמרתי בהתחלה , מצאתי את / QUEER AS FOLK S4 E10 זה קובץץ גדול כולם -בגלל זה מזה 2 חלקים זה.62.28MB QAF FAN -היה שם משהו מיוחד למה האורך 62 תספרי לנו מה היה בפרק

QAF Fan Block

New member
רק 62 מגה?

אני תמיד מורידה את הפרקים בגודל של 350 מגה....... ואתה יכול להסתכל פשוט על הסרטונים הטיזרים לפרק באתר של Showtime

E2100

New member
כולם פרק מאוד יפה ומיוחד מי לא מצ

מי לא מצא עוד -- פרק דאי עצוב אבל גם מצחי בהתחלה שם השיר בסוף למי שרוצה הוא SATELLITE או ANDRAE MENARD

למעלה