שאלה

חופית 4

New member
שאלה

עברתי אתמול את השאיבה. וביום רביעי ההחזרה. מה נישאר לי עוד לעבור אחרי ההחזרה? אזה בדיקות נישארו? אני אצתרך להגיע עוד לבית חולים בשעות הבוקר? אשמח לקבל תשובה. חופית

dvoriz

New member
אחרי ההחזרה זה זמן המתנה עד לבטא

אחרי ההחזרה זה זמן המתנה עד לבטא. בזמן הזה רק שמים את נרות התמיכה, חוץ מזה , לא צריך להגיע לבי"ח. בהצלחה ובשורות טובות!

עינת ב6

New member
תשובה...../images/Emo142.gif

זהו... אחרי ההחזרה נשאר רק לחכות...
ולחכות...
ולחכות...
לבטא!
מקווה שתהיה המתנה קלה, ובטא יפיפיה!!!
בהצלחה!

ל א ו

New member
הבדיקות שאת צריכה לעשות אחרי החזרה

הם: האם הנעליים שלך עמידות מספיק לטיפוס על הקירות. אם חשבת ששלב הזריקות זה קשה ומעצבן....יקירתי, תאמיני לי שהיית מחליפה אותו בשניה בזמן ההמתנה. כי זה מה שנשאר לך לעשות לחכות ולחכות ולצפות עד הבטא התלת סיפרתית ב"ה

luyi21

New member
ועוד שאלה באותו עניין..

על פי מה מחליטים מתי להחזיר את הביציות המופרות? מה קובע האם ההחזרה תיהיה יומיים אחרי השאיבה או שלושה ימים?

עינת ב6

New member
הי LUYI21../images/Emo20.gif

עד כמה שידוע לי זה לא כ"כ משנה וכל רופא ובי"ח נוהגים טיפטיפה אחרת... לפעמים שהעוברים נראים טוב יחסית אז משאירים אותם עוד יום נוסף בכדי להחזיר את אלה שהתחלקו הכי יפה!!!
מאחלת לך בהצלחה!

נועם@בת

New member
בדרך כלל מחזירים אחרי יומיים

אם זה נופל בשבת לרוב ידחו ליום ראשון. במקרה בו אין מספיק הפריות מחכים עוד יום, מאחר ולא םפותחים כל רגע את האינקובטור להציץ אז פשוט מחכים עוד יום בתקוה שעוד כמה יופרו. במקרה בו יש הרבה עוברים לפעמים מחכים 5 ימים כדי שהעוברים יגדלו לגודל של בלסטוציסטים. יש גישה שאומרת שלבסטו' יש סיכוי טוב יותר להקלט. נועם

פאקא

New member
כמה שהבנתי בתל השומר

מחזירים אחרי שלושה לפחות כך אצלי (ולא בגלל שבת)

ל א ו

New member
בבלינסון מחזירים

לפעמים אחרי יומיים ולפעמים אחרי 3 ימים בטענה שברחם, בסביבה הטיבעית שלהם עדיף שהם יתחלקו מאשר בצלחת.

חופית 4

New member
היי לכל הבנות.

מחר אני מבצעת את החזרת העוברים. אך נעשה התהליך? וכמה זמן אני צריכה להיות בבית חולים? לאחר ההחזרה אני יכולה לחזור לעבוד? או שצריך לנוח יום יומים? החזה שלי מאוד כואב והבטן נפוחה זה נורמלי? אשמח לקבל תשובה מעודדת. תודה חופית.

סנונית 1

New member
היי חופית

קודם כל שיהיה המון המון בהצלחה וקדימה לפורום העגול. ההחזרה נעשית בדיוק כמו הזרעה. את צריכה להיות עם שלפוחית מלאה ( ההחזרה שלי היתה בסביבות 10 בבוקר אז מ6 בבוקר הייתי צריכה לשמור לא להכנס לשרותים). את מגיעה לובשת שוב את החלוק האופנתי נשכבת על המיטה ללא הרדמה הרופא מסביר לך כמה הופרו ובאיזה דרגות דרגה A או 1 כל רופא קורא לזה אחרת זו הדרגה הטובה ביותר יספרו לך לכמה תאים העוברים התחלקו ואז בדיוק כמו בהזרעה יחדירו אותם לרחם. מנוחה חובה!!! ממליצים על 3 עד 4 ימים אני ליתר בטחון נחתי שבוע. לגבי הבטן הנפוחה סביר להניח שזה מההורמונים אבל תשאלי את הרופא. והכי הכי חשוב שיהיה בהצלחה.

ל א ו

New member
סנונית יש מקומות שבהם

ממליצים לא לבוא עם שלפוחית מלאה. שלפוחית מלאה זה במקרה של החזרה עם US. לגבי מה לעשות אח"כ אז הרופא של נועם המליץ לה לא לאכול זכוכיות. בעיקרון את יכולה לעשות הכל ברמת הסביר, אפשר גם ללכת למחרת לעבודה, לא להשתולל יותר מידי ולא לשכוח את הפנינים פעמיים או 3 ביום. שיהיה בהצלחה!

סנונית 1

New member
לאו ../images/Emo6.gif

אם אפשר להתפנק בבית אז למה לא? הייתי יושבת ושרה לעוברים אבל כנראה שזייפתי אז הטיפול נכשל ואגב לא עשו לי US בהחזרה. דבר שני איך אפשר להשתולל כשאת נוזלת בגבינת עיזים
אם להשתוללות הזאת התכוונת. אבל אני קראתי פה על בנות שלקחו חופשה עד לבטא אז קפצתי על ההזדמנות מ'כפת לי.

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רואה שהחלטת לעשות לי את

החיים קשים
. חופית, שלחתי לך מסר. בצד שמאל של העמוד למעלה יש לך לינק לתיבת המסרים. כתוב שם חופית 4 יש לך מסר אחד (או יותר). בבקשה ממך, תפתחי את המסר, תקראי בעיון ואולי סוף סוף תתחילי לשרשר הודעות. נועם

למעלה