שאלה! על מה מדבר השיר HOE COME
C cool miki New member 18/6/04 #3 ניראה לי שאתה טועה.... כי לשיר יש קליפ, ובקליפ לא מזכירים את קים בגרוש אלא מראים את חברי D12 אני חושבת שהקליפ עוסק במערכת היחסים בין אמינם לD12.. בקליפ מראים שהם מסוכמסכים וזה.... אבל לא הבנתי למה...???
ניראה לי שאתה טועה.... כי לשיר יש קליפ, ובקליפ לא מזכירים את קים בגרוש אלא מראים את חברי D12 אני חושבת שהקליפ עוסק במערכת היחסים בין אמינם לD12.. בקליפ מראים שהם מסוכמסכים וזה.... אבל לא הבנתי למה...???
B bLAck hALo New member 18/6/04 #5 זה יכול להיות כמעט על הכל. אבל עם הולכים ממש לפי השיר והקליפ זה היחסים שלם לבן עצמם ב-D12.
1 18zoot New member 18/6/04 #6 אוקיי זה לא רק על קים אבל זה על איך שמערכת היחסים של אם הישתנתה עם D12 וקים.
ק ק ר ח New member 19/6/04 #7 אני יגיד לכם מה זה יש ראפר שקוראים לו "רויס דה5,9" והוא היה חבר מאד טוב של אמינם,יש לו אפילו שיר איתו(BED MEET EVIL) בדיסק "the slim shady lp",בקיצור זה עליו
אני יגיד לכם מה זה יש ראפר שקוראים לו "רויס דה5,9" והוא היה חבר מאד טוב של אמינם,יש לו אפילו שיר איתו(BED MEET EVIL) בדיסק "the slim shady lp",בקיצור זה עליו
L LadySnowBlack New member 19/6/04 #8 זה עליו ועל קון ארטיס שראה שהיא בוגדת בו ואמר לאם, ואז הם רבו או משהו כזה... שימו לוידיאו !!
F FuCkInG C r A z Y New member 20/6/04 #10 לולוווווווווווווווווווווווווווו?? חחחחחחח לא שמתי לב שזאת את מקודם!!!!! יפה שלי מה נעלמת ככה?! התגעגתי.
לולוווווווווווווווווווווווווווו?? חחחחחחח לא שמתי לב שזאת את מקודם!!!!! יפה שלי מה נעלמת ככה?! התגעגתי.