היא מתקרבת אלי, לאט לאט, ומלטפת אותי, ככה שכל הגוף שלי מצטמרר, לטיפות חושניות כאלה, שבכלל אי אפשר לתאר, והמגע שלה, כל כך רך, עד שהגוף שלי נהייה כמו מרגרינה, ואני מתמסרת אליה, וגופי כמו חומר ביד היוצר, כמו פודינג, היא עושה הכל, אני פשוט עוצמת עיניים, היא גורמת לי להרגיש הכי הכי, היא עוברת על הבטן שלי עם הלשון, היא מתחילה ללקק אותי, ולנשק אותי בכל מקום, היא פשוט חלום....... מאיה
היא עומדת מולי עירומה וכל גופה רועד מקור אני מחבקת אותה ונושקת אל צווארה הרך והמתוק אני נושמת את עורה מריחה את שערותיה וחופנת את שדיה הענוגים והרכים מלקקת אותם ונושקת להם יונקת מהם מוצצת אותם עד הסוף אני מתחילה להתחמם אבל עדיין לא מתפרעת אני עוברת לאיזור יותר עדין אני מלקקת אותו עד שהוא נהייה רטוב עם הלשון נכנסת לאט לאט גונחת מרוב התרגשות העיניים נעצמות כמעט הכל מסתחרר ועוברת לעולם אחר ברקע קולות גניחות ואנחות היא פתוחה לגמרי רגועה ושלווה ואני מלהיטה אותה מלקקת אותה בתנועות סיבוביות ל-אט ל-אט עד שהקצב מתגבר והופך להיות יותר סוער שנינו זזות בקצב מתואם כמו מנגינה הרמונית אחידה בשני קולות האנרגיות שלנו מתמזגות אני והיא – שתינו גוף אחד והאושר נמשך לעד......... מאיה
יש שתי בחורות אחת בשם אנג'י והשניה בשם סמנטה הן נפגשות בפאב.. אנג'י היא בחורה בלונדינית עם שיער ארוך ועיניים תכולות שרירית וסקסית היא מדריכת צלילה בת 35 ויש את סמנטה.... בחורה נערית טום-בוי כזאת עם שיער קצוץ שחור עיניים חומות רזה ושובבה....... שאין לה בית או משפחה..... אנג'י נכנסת לפאב מינרווה - פאב של הומואים ולסביות ושם היא פוגשת את סמנטה, שיושבת בפינה ושותה וודקה הן מתחילות לדבר ואנג'י משכנעת את סמנטה לבוא אליה הביתה הן באות אליה הביתה ואנג'י שמה מוזיקה בסטריאו ומתחילה לרקוד לפי הקצב סמנטה מצטרפת לריקוד סמנטה מתחילה להוריד את הג'קט שלה כי היא התחממה ... אנג'י מתקרבת אליה ומסמנת לה בידה שתתקרב סמנטה דוקא מתרחקת ואז אנג'י מתקרבת אליה עוד יותר ומצמידה אותה אליה עם היד על התחת שלה הפעם סמנטה מקרבת את ראשה אל אנג'י ואנג'י מתחילה לנשק אותה נשיקה צרפתית סמנטה מגיבה בלהט וכמעט נושכת לה ת'לשון הן התנשקו שוב והתחבקו .. לפתע אנג'י הרימה את סמנטה בזרועותיה ולקחה אותה אל חדר השינה סמנטה נשכבה על המיטה ואנג'י עלתה עליה אנג'י התחילה להוריד לסמנטה ת'גופיה השחורה וגילתה מתחתיה חזיה אדומה מרופדת היא נישקה אותה שוב ובו זמנית פתחה לה מאחורה את הסוגר של החזיה היא העיפה את החזיה והחלה לנשק לה ת'שדיים הקטנים והענוגים היא מצצה לה את הפיטמות ליקקה אותן ינקה אותן ועברה על האיזור עם הלשון אנג'י סיימה עם האיזור הזה ועברה אל המכנסיים היא החלה לפתוח כפתור ועוד כפתור והורידה לאט לאט אותו רגליה היו קטנות והיו לה תחתונים מתחת אנג'י נישקה את רגליה ונתנה גם להם יחס מיוחד היא עברה אל התחתונים והורידה אותן סמנטה פתחה את רגליה ואנג'י החלה בליקוקים היא החלה ללקק לאט ובסיבובים היא ליקקה יותר ויותר עמוק חודרת פנימה עם הלשון טועמת את הנוזל ובולעת אותו סמנטה החלה להתלהט ולגנוח גניחות ואנחות קטנות כאלה אבל די מהירות ככל שהקצב גבר כך הן התגברו אנג'י החלה ללקק יותר מהר וסמנטה גנחה ולהטה כמו אש כבר יכלו לשמוע את גניחותיה שהפכו כמעט לצעקות והן היו כבר לקראת הסוף את גדולה את גדולה עוד עוד נשמעו ברקע קריאותיה של סמנטה ואנג'י כבר ידעה שהיא עומדת לגמור אנג'י המשיכה במרץ לפי קצב הגוף של סמנטה עד שגופה של סמנטה האיט ונשמעה הגניחה האחרונה שסימלה את הגמירה שלה סמנטה היתה שיכורה מחושים והיא יכלה לראות שאנג'י נהנתה מכך גם סמנטה החלה לנשק את אנג'י ושתיהן התחלפו בתפקידים הפעם סמנטה היתה מעל ואנג'י מתחת סמנטה לא פעלה באריכות כמו שאנג'י עשתה היא היתה יותר מדי להוטה להגיע לאיזור הראשי היא הורידה את מכנסיה בלהט וזרקה אותם על הרצפה היא משכה את התחתונים בשיניה ודחפה את לשונה לתוך הנרתיק היא פעלה באגרסיביות ולא הפסיקה לרגע דחפה עוד ועוד את הלשון יותר ויותר עמוק ושמעה את אנג'י גונחת עוד עוד יותר חזק כן כן כן המקום היה רטוב וחם ואחרי שאנג'י גמרה סמנטה באה לחבק אותה והן התחבקו ונשארו כך כל הלילה מאיה