שאלה

tamarhp

New member
שאלה

האם יש טעויות בקוד? ואם כן - מהן? (לא אני בניתי ואני לא ממש מבינה בJS)
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center border=0> <tr> <td class=inv align=middle> <script language=javascript> var Quotes = new makeArray (41) ; Quotes[0] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>תרבות הדיבור בסוף השיעור</font>" ; Quotes[1] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>לא להאשים, לקחת אחריות</font>" ; Quotes[2] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>קריאת נוכחות</font>" ; Quotes[3] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>'ממעמקים קראתיך ה</font>" ; Quotes[4] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>החונן לאדם דעת</font>" ; Quotes[5] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>גשי הנה, עלמת החן</font>" ; Quotes[6] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>שביל החלב</font>" ; Quotes[7] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!הפסדתן, הפסדתן, הפסדתן</font>" ; Quotes[8] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!תצאו מהלחץ</font>" ; Quotes[9] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>אם הייתי מורה למתמטיקה, היתה יוצאת לי משוואה</font>" ; Quotes[10] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>...בפועל</font>" ; Quotes[11] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>הדוב, הנמלה, הפנתר הורוד, צבוע, חציל, נפוליאון, שפמנון</font>" ; Quotes[12] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!המשחית בא</font>" ; Quotes[13] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>תה טיבטי</font>" ; Quotes[14] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>פרות הבשן</font>" ; Quotes[15] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>...ח-ב-ל</font>" ; Quotes[16] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>...אבל רגע</font>" ; Quotes[17] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>סתמי ת'פה שלך</font>" ; Quotes[18] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>משרתות, קדימה לנקות</font>" ; Quotes[19] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!שקט שקט שקט, אני פה השולטת, כולם להיות בהס, ולא - אני אכעס</font>" ; Quotes[20] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>...אסתר, אסתר, אסתר</font>" ; Quotes[21] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>עפה חסידה</font>" ; Quotes[22] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!שחור שולט</font>" ; Quotes[23] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>I'm Aviva and this is Tzion, Tzion - example!</font>" ; Quotes[24] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>ציון השליט, ציון המטלית</font>" ; Quotes[25] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!אני אשרוף אותך</font>" ; Quotes[26] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>אורגניזם</font>" ; Quotes[27] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>כל כלב יבוא יומו </font>" ; Quotes[28] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!ג'ונגה ג'ונגה ג'ונגה ג'ונגה ג'ונגה היי</font>" Quotes[29] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>בריז'יט, חמימו, ג'ורג', סקוט</font>" ; Quotes[30] = "<FONT FACE=arial SIZE=2> חתול שחור הלך לתחנת הכח בחדרה ולקח חמאה מתחנת הקמח אז חשמלנו<BR>!!אותו, ואמרו בחדשות שמחבלים חטפו חמישים וחמישה חיילים. חצופים</font>" ; Quotes[31] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>...יושב בסלון וקורא תהילים</font>" ; Quotes[32] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>עיגולי השמחה</font>" ; Quotes[33] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>יש פה ריח של מנה חמה</font>" ; Quotes[34] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>?יש לך שקל</font>" ; Quotes[35] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>למה הדובי לא מגיע? אה, הוא בסמי בכיכר</font>" ; Quotes[36] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>נבחרנו באקראי</font>" ; Quotes[37] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>!קיסריה כאן, ויאללה בלאגן</font>" ; Quotes[38] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>משטרת סן-פרנסיסקו</font>" ; Quotes[39] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>בית ברביות</font>" ; Quotes[40] = "<FONT FACE=arial SIZE=2>צמצומים</font>" ; function makeArray (n) { this.length=n ; for (var t=0;t<n;t++) this[t] = '' ; } var quote=Math.round(Math.random(1)*40); document.write(Quotes
); </script> </TD> <td class=inv><B><span style="font-size:12; font-family: arial" > : הציטוט המתחלף</span></B> </TD></TR> <tr> <td class=inv align=middle colSpan=2> <div style="TEXT-ALIGN: center"><A href="javascript:this.location.reload()" ><span style="font-size:12; font-family: arial" > |רענן| </span></A> </DIV></TD></TR></TABLE>

freak2100

New member
למה סתם?

כל כך קשה לבדוק ולראות שהקוד עובד? אם יש בעייה - אפשר לשאול (בפורום בוני אתרים) אבל אין בעייה - יש שם ציטוט והוא מתחלף, אז למה סתם? או שאת מצפה שהקוד יעשה משהו אחר? תפרטי

tamarhp

New member
הקוד עובד אבל

פשוט שני אנשים שונים אמרו לי שיש שגיאת קוד בדף, אז חשבתי שהבעיה פה...

freak2100

New member
בעקרון אפשר

במקום new makeArray לכתוב new Array (או שזה new array? נדמה לי שעם אות גדולה...) ולהעיף את הפונקציה שנקראת makeArray לא ניסיתי את זה אבל זה אמור לעבוד (למה בכלל הסיבוך הזה? אין בעייה להשתמש במערכים בJS!!)

tamarhp

New member
לוידעת

לא אני בניתי את הקוד - עדיין לא יצא לי ללמוד JS... לקחתי אותו ממקום אחר וככה זה היה, רק שיניתי את המספרים והתוכן...

למעלה