שאלה:

M a n K i n d

New member
אני מאמין

שיש לנו כ10-15 חברים פעילים, ועוד כ10+- חברים שרק קוראים ולא מגיבים אף פעם. אני אמסור לך תשובה מדוייקת מאוחר יותר.

גורבש

New member
רשמית חברים בפורום 100 גולשים

בדיוק. הבעיה היא שבחברים הרשמיים יש גם כאלו שלא כתבו פה כבר מספר חודשים ואפילו "הנהלת הפורומים מודיע" מוגדר כ'חבר פורום'. בפועל יש כ- 20 חברים פעילים שרשמו הודעות ותגובות בחודש האחרון.

DDN

New member
הרשימה ההיא לא אמינה

היא: א. כוללת משתמשים שכבר לא גולשים בפורום. ב. לא כוללת את היוזרים השונים שלי: "דן המסוכן", "אלכסנדרה", "DOMINIQUE" ועוד. . . .

dragon zlotnik

New member
אולי פשוט תכתוב רשימה ומי שתשכח

אחרים יוסיפו: 1.דרגורן(אם זה נקרא פעיל...) 2.גורבש 3.מנקינד 4.DDN 5.סניפט 6.ניהאו 7.נארינג 8.בורן 9.אבישר המשוגע 10.זלוטניק 11.הקוסם הנוקם 12.מישמישי 13.גראמפי 14.יערה אלרואי 15.blueprint 16.באל"ר 17.רמץ hamerfall.18 19.ביצת דרקון קטנה תפוז אנשים(עם כל ההודעות הנקציות שלהם הם הכי פעילים
) אז אני ספרתי 19, אם מישהו רוצה להוריד/להוסיף אנא לשרשר תגובה.

בורן

New member
יש לי עוד הרבה להוסיף אבל

אין לי כוח מה שבטוח- לא נראה לי שדרגורן "פעיל"...

דרגורן

New member
סליחה??!!??!!

האם אתה מכיר את המושג "פעיל ברקע"? החוצפה של צעירים בימינו! אני טורח, מתאמץ, מטפל, מתקן, משפר, משקיע, שורף, משרשר, מקפל, מכווץ, ועושה את זה בשקט מבלי להפריע לסדר היום - וזאת התודה שאני מקבל??? ההמממ.... אצבע ההדק שלי רוטטת....
Be afraid, be very afraid​

DDN

New member
את? את!!!!!

אם כבר את, מה עם העדכון על הסופשבוע שהיה לקבוצה שלך? ובכלל על הקבוצה? כמה שזה נחמד לשמוע את המנחה, הכי נחמד לראות מה השחקנים חשבו על זה! אז יאללה - תמלאו את החלל שקבוצת נוסגות' השאירה - תתחילו לעדכן את הפורום.

בורן

New member
אני, זלוטניק ואבישר

התחלנו משחק חדש- עוד מעט נוכל לפרסם הודעות סיפור על הרפתקאותינו ונמלא מעט מן המעט מן המעט מן חלל שקבוצת נוסגות' השאירה- מה אנחנו לידכם?

g tamir

New member
אולי הקבוצה של NARING

תמלא את החלל היא תתחיל להתכנס בעוד שבועיים אחרי הבגרות בהיסטוריה.

סנדרין

New member
נודניקים ../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif../images/Emo180.gif

יש בזה משהו... |אייקון של רותם חושבת| האמת, כדי שנתחיל לפני שיהיה יותר מדי מה לספר

Hammerfall

New member
אתם רוצים להסביר לי משהו?

איך משאלה על קבוצה חדשה הגענו לבעיות בניקוד ואיך מנקדים במחשב ואיך בכלל הגענו למי בפורום הזה? מה זה הנצל"ש המזעזע הזה? אני רוצה להבין!!!

naring

New member
נצל"ש!

מה עם מפגש פורום? סתם.... האמת אין לי מושג. זה לא אני ניצלשתי, זה הם! תאשימי אותם! די! אל תרביצי לי! אני לא עשיתי שום דבר רע! די...

למעלה