שאלה

supertv

New member
שאלה

התחלתי לראות יותר מידי תוכניות מציאות בשבועות האחרונים ורציתי לברר אם תוכלו לומר לי כמה פרקים בסה"כ יש לתוכניות הבאות: המירוץ למיליון/ערוץ 10 הרווקה/ערוץ 10 אפקט הפחד/AXN וסוף הדרך תודה רבה

amitooshacham

New member
לא בטוח

אבל נראה לי ש-13 פרקים למירוץ למיליון, 7 פרקים בערך לרווקה, הרבה פרקים (מעל 30) לאפקט הפחד, תלוי איזו עונה.. סוף הדרך? אין לי מושג.

supertv

New member
לאפקט הפחד

יש 7 תוכניות כי דיברתי על תחרות הזוגות שהמנצחים מקבלים מיליון דולר בכל מקרה,תודה על העזרה!

n l m

New member
לספיישל יש 7

לתכנית עצמה יש הרבה יותר ודרך אגב ראיתי מדריך בטי וי טום אחריי הספיישל הזה יהיו עוד שורה ארוכה חחחחחחחחח תכנית הריאליטי הכי טובה אחריי השרדות ודרך אגב מי הכי מוצא חן בעיינייך בספיישל? אני עד כמה שקשה להאמין אדם ומאג והכי לא סובל את ג'ים הלקקן "סבא שלי מת לפניי 3 שנים ואני עושה את זה בשבילו" וזוגתו מליסה "אני אעשה הכל כדיי לא לאכזב אותך" משום מה תמיד בכל תכנית ריאליטי יש את אותו אחד שמנסה לרגש אוליי מרגש אחרים לי אישית זה גורם בחילה

axnholic

New member
אני אישית אוהב

את הברזילאית ובעלה (לא טוב בשמות)... ודרך אגב- אם הם עפו אז בבקשה על תגידו, לא ראיתי עדיין את הפרק הספציפי.

Boran

New member
סוף הדרך

חישוב מהיר: יש 3 בתים, בכל אחד יש 3 פרקים אז זה 9 פרקים ואחרי זה יש את שלושת הזוכים. אז לפי מה שנראה לי יהיה עוד סיבוב אחד, אז זה יוצא 10 פרקים. אולי כשיהיו שלושת הזוכים אז יהיו שני שלבים למירוץ (יעוף זוג אחד, ואז הפיינל 2 יתחרו), ואז זה יוצא 11 פרקים. אולי יהיה פרק סיכום מירוץ או משו כזה, ואז זה 12 פרקים גג.

למעלה