שאלה

Mr Invisibilety

New member
שאלה

שלום לכולם! קודם כל מזל טוב על הפורום של הערוץ הכי טוב ביס.. אני חייב לשבח את יס כי הערוץ הזה ממש מצויין.. תמיד יש בו מה ליראות תכנים מגוונים ומעניינים.. אשכרה.."תעודה יוצאת מן הכלל" קומדיות מעולות.. הדרמות בכלל... וכמו ששמתם לב הארץ מאוד אבל מאוד גיי פרנדלי
ברמות שבחיים לא הכרתי.. וזה מה שאני אוהב בו :) בד"כ בימי שיש החל מ22 הייתה רצועה כזאת של מן סדרה על גייז ואז סדט עלילתי על הומואים\לסביות. וכשהתחילה עונת הקיץ (ובאו כל הסדרות החדשות "מלאכים באמריקה
" "הכי גאים שיש
" וכו'..) שמו את הסדרות בשידורים חוזרים של פרקי השבוע בימי שישי... במקום הרצועה הנחמדה הנ"ל ולעדתי זה חבל כי זה יום שישי בערב בשעה מאוד אסטרטגית (22) לפחות לאלה שלא יוצאים מהבית בימי שישי. וחבל שיהיהו שידורים חוזרים ולא רצועה מיוחדת ליום שישי.... בקטע הזה אני חייב להודות - יס פישלתם.

yesplus

New member
שידור נוסף ביום שישבת

דווקא השידור הנוסף זוכה לשבחים, כיוון שהוא מאפשר לאלה שפספסו במהלך השבוע להתיישב מול המסך ביום שיש בו, בד"כ, יותר זמן פנוי. השידור הנוסף הוא לא של סתם עוד סדרה, אלא הסדרות החזקות ביותר שלנו. אני מזכירה שחלק מהסדרות לא זוכות לשידור נוסף במהלך היום, בגלל התכנים הנועזים, ולכן הסיכוי לפספס פרק הוא גדול יותר. כפי שאמרת בעצמך, הערוץ הוא מאוד גיי פרנדלי, ויש כאלה שחשים שהוא יותר ידידותי מידידותי בעונתו החדשה, לכן לא חשבנו שמישהו יתגעגע יותר מדי לסרט הגייז ביום שישי (בעיקר כשערוצי הסרטים נותנים מענה).

dyrm1

New member
יש כוונה לרכוש את Queer eye for the

straight guy? נראה לי שממש יתאים לערוץ, יכולה להפוך לסידרת קאלט בארץ דיי מהר (כמו שפרדייז הוטל היתה בערוץ הריאלטי) כרגע בעונה שניה ברשת "bravo" (משום מה ראיתי רק 4 פרקים בעונה החדשה והם לא משדרים פרקים נוספים, לא ברור לי מה קרה שם ואם העונה הסתיימה פתאום).

jennyFK

New member
ערוצי הסרטים לא ממש נותנים מענה...

כי בניגוד לערוצי הסרטים כל סרט שיהיה ביס פלוס בטוח יהיה איכותי. מבחינתי הסרט ביום שישי לא היה סרט גייז אלא סרט איכותי. אז נכון שהדמויות הראשיות היו הומואים או לסביות, אז מה? הסרטים האלו היו כתובים טוב, משוחקים טוב, מבוימים טוב... וידעתי תמיד שזה בטוח יהיה ככה. לעומת הסרטים בערוצי הסרטים שאי אפשר תמיד לסמוך אליהם כיוון שהם לא מכוונים לקהל הצופים של יס פלוס שרגיל לרמה מסוימת אלא לקהל הרחב שמבחינתו לשים אמריקאן פאי כסרט השבוע זאת הבחירה הכי ברורה כי הוא מושך הכי הרבה צופים. אז אני בהחלט מתגעגת לסרטים ביס פלוס, בלי קשר לגייז. (ג'סטין קירק והאל ספארקס כבר דואגים לחלק של הגייז...)

TiptiponBoy

New member
אני דווקא מאוד מתגעגע...

הסרטים ביום שישי נתנו לי טעם ומצב רוח ליום שבת.

למעלה