שאלה. "ביפ" משודר רק לבעלי ממירים דיגיטלים של הוט? או האם גם בכבלים הרגילים אפשר לצפות בערוץ?
D dafnaleh New member 22/5/04 #1 שאלה. "ביפ" משודר רק לבעלי ממירים דיגיטלים של הוט? או האם גם בכבלים הרגילים אפשר לצפות בערוץ?
R Ronush14 New member 22/5/04 #2 כן, רק לבעלי ממירים דיגיטליים... ואי אפשר לראות את הערוץ בכבלים הרגילים.
B bushi tooshi New member 22/5/04 #3 אפשר! הם הרי פתחו את זה בשביל האקדמיה ועדיין בחדר יש לי את הערוץ
R Ronush14 New member 22/5/04 #4 באמת??? ../images/Emo12.gif לא ידעתי... אבל לי זה לא משנה...חחח כי רק בטלויזיה אחת אין לנו דיגיטל... וזה בחדר של אח שלי ואצלי בחדר וגם בסלון יש אז לא יוצא לי לראות אצל אח שלי
באמת??? ../images/Emo12.gif לא ידעתי... אבל לי זה לא משנה...חחח כי רק בטלויזיה אחת אין לנו דיגיטל... וזה בחדר של אח שלי ואצלי בחדר וגם בסלון יש אז לא יוצא לי לראות אצל אח שלי
D DAND00SHY New member 22/5/04 #6 אמ... לא הייתי ממש בעניינים...ערוץ ביפ הוא גם בכבלים הרגילים??????? לא נראה לי...
B bushi tooshi New member 22/5/04 #8 לא ננכון הם פתחו אותו עד שיגמר האקדמיה אתה אומר שאני רואהה בחדר פירטי?
M MaD-d0g New member 24/5/04 #11 יש לך ממיר דיגיטלי בבית ../images/Emo35.gif יש שם גם ביפ כי לחברה שלי יש דיגיטלי בסלון עם ביפ ואנלוגי בחדר. ועדיין יש לה ביפ באנלוגי
יש לך ממיר דיגיטלי בבית ../images/Emo35.gif יש שם גם ביפ כי לחברה שלי יש דיגיטלי בסלון עם ביפ ואנלוגי בחדר. ועדיין יש לה ביפ באנלוגי
B bushi tooshi New member 24/5/04 #12 נו נכון כי הם משאירים באנלוגי עד שיגמר האקדמיה ועכשיו הם משאירים עד שיגמרו השדורים החוזרים
M MaD-d0g New member 24/5/04 #13 לא נראה לי.. הם אמרו שזה עד תאריך מסויים.. אני לא זוכר איזה. אני חושב שסוף מרץ אגב, עוד אנשים אמרו שהם כבר לא רואים באנלוגי.. יכול להיות שבגלל שלהם אין את זה בדיגיטלי
לא נראה לי.. הם אמרו שזה עד תאריך מסויים.. אני לא זוכר איזה. אני חושב שסוף מרץ אגב, עוד אנשים אמרו שהם כבר לא רואים באנלוגי.. יכול להיות שבגלל שלהם אין את זה בדיגיטלי