שאלה !! בהתקף סוכרת שמגיע ל650 ..מה אפשר לעשות במהירות הרבה לפני ללכת לבית חולים ?
ת תאבוליי New member 19/5/04 #1 שאלה !! בהתקף סוכרת שמגיע ל650 ..מה אפשר לעשות במהירות הרבה לפני ללכת לבית חולים ?
R r a c h e l i 2 6 New member 19/5/04 #2 תשובה!!! צריך להזריק אינסולין, לבדוק אצטון בשתן לשתות הרבה ואם המצב לא משתפר להגיע במהירות לבית חולים כדי שייצבו את המצב.
תשובה!!! צריך להזריק אינסולין, לבדוק אצטון בשתן לשתות הרבה ואם המצב לא משתפר להגיע במהירות לבית חולים כדי שייצבו את המצב.
T Threat New member 19/5/04 #3 ולהשתדל שזה יהיה אנסולין מהיר אני מניחה... אתם מגיעים לערכים האלה? בימים הכי קשים שלי לא הגעתי לשם... ועדין הרופא שלי הביט בי כאילו שעשיתי משהו לא בסדר... מוזר...
ולהשתדל שזה יהיה אנסולין מהיר אני מניחה... אתם מגיעים לערכים האלה? בימים הכי קשים שלי לא הגעתי לשם... ועדין הרופא שלי הביט בי כאילו שעשיתי משהו לא בסדר... מוזר...
ה השושן הצחור New member 20/5/04 #6 במידה ומחוברים למשאבה לנתק ולעבור לזריקות של אינסולין קצר מועד. לבדוק את רמות הסוכר פעם בשעה ולתקן אינסולין בהתאם. לפני שמגעים לבית -חולים כדי וניתן להתקשר למרפאה או למס' חרום שבטח ניתן לך ולבקש עזרה - הם יתדרכו אותך בדיוק איזה אינסולין לתת וכמה.
במידה ומחוברים למשאבה לנתק ולעבור לזריקות של אינסולין קצר מועד. לבדוק את רמות הסוכר פעם בשעה ולתקן אינסולין בהתאם. לפני שמגעים לבית -חולים כדי וניתן להתקשר למרפאה או למס' חרום שבטח ניתן לך ולבקש עזרה - הם יתדרכו אותך בדיוק איזה אינסולין לתת וכמה.