שאלה...

NimaZ

New member
שאלה...

מישהו יודע מה יוסי אומר בסוף שיר האס אם אסים? זה הולך ככה: תשנן את זה\! אז אל תתרגש! אל תהיה ___________(
) תרגיש את זה בלב שלך אני רוצה! פורמן תצטרף!!! מה הוא אורמ איפה שעשיתי קו תחתון

Ronush14

New member
אני כבר ניסיתי לעזור לך... ../images/Emo3.gif

וניסיתי לשמוע את זה שוב! אבל לא הבנתי מה זה.... אבל תראי משהו...בפורום של האקדמיה באתר של ביפ מישהו רשם מילים לשירים מהאקדמיה... חכי אני יחפש את זה! והיא שמה את הקטע הזה גם...
אבל היא גם נראה לי רשמה את זה קצת שונה... שניה אני מחפשת.... הנה! אחרי חיפושים מצאתי...חחחח: משלם את זה אז אל תתקמצן אל תהיה בונגיל תהיה בזבזן תרגיש את זה בלב שלך אני רוצה... פורמן תצטרף...... לא יודעת אם זה נכון... זה לא אני כתבתי!

NimaZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

בונגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה בונגיל!!! *נשפכת*!!! בונגיל!!! טוב שהיא לא כתבה: אל תהיה חעיכךלעחכגלעף!!!!!!!!! בונגיל!!!!!!!

AmiTutiT14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

greeneye

New member
אני חושבת שהוא אומר-

"אל תהיה ברזלן" או משהו. לגבי הפירוש המדויק- אין לי ממש מושג... יכאב לאנשים פה ללכת ברחוב ולשאול אנשים מה זה ברזלן?

NimaZ

New member
איך זה הולך באמת!

עמית אמרה לי מה בהיא המילה החסהר... זה הולך ככה: תשנן את זה! אז אל תתקמצן! אל תהיה בונקירר! אל תהיה ברזלן! (מסתבר שזה ברזלן... ) תרגיש את זה בלב שלך אני רוצה! פורמן תצטרףףףףף!!! תודה לכל מי שניסה לעזור לי לישון בלילה!!! יש!!! עכשיו אני יכולה לישון בשקט!

Velma Kelly

New member
חחחח כמה צחקתי על זה!!

הוא אומר: אל תהייה ברזילאי! השאלה היא.. למה?

OnlyMe sahar

New member
נו מה נסגר איתכם?!

בואו אני יסביר... קודם כל הוא אומר ברזלן ולא ברזילאי... ברזלן זה כינוי להומו.... ובונקר.. זה כינוי לאיש אטום... (לצעירים שבינינו.. בונקר זה מן חומה משקי חול שמשתמשים בהם בצבא בתור חומות נגד פגיעת רימונים וכאלה...) ואחרי שהבנו מהן המילים הנכונות!!! תעשו טובה- אל תמציאו סתם מילים..! תודה

למעלה