שאלה...

BlogTV Police43

New member
שאלה...

אורן אמייזינג נכנס אלי היום לפרטי וטען שהוא זכה בתחרות לילות לוהטים הכל טוב ויפה אורן. אבל הוא שאל מה הפרס... אין לי מוג משהוא יודע אולי? כי הוא מחכה לתשובה

BlogTV Police21

New member
פוליס43, אני קורא אותך לסדר !!!

כאן! חברה, תתחילו לקרוא מעט ממה שרשום בפורום שוטרים. זה גם אינפורמטיבי וגם יחסוך על שאלות חוזרות. שי פוליס21

BlogTV Police43

New member
שי-פוליס21=אתה צודק

אני יאמר לך את האמת אני עברתי על הרבה הודעות בפורום וראיתי גם את זאת שהכנת קישור אליה, ולא הבנתי ממנה כלום, ועכשיו אחרי שמשהוא הסביר לי הבנתי, ואז גם הבנתי למה אתה "קורא אותי לסדר" מצטער שהבאתי אותך למצב שקראת אותי לסדר :( אבל תודה על העזרה באמת תודה אני יקווה שאני לא יעשה עוד שטויות ב
פוליס43 :)

Queenati

New member
העברה לחדרי מבוגרים

לפעמים אנשים בטעות מסמנים שהם בשידורי מבוגרים ואז אין באפשרותם לחזור לשידורים רגילים (מעניין מאוד למה...). אבל לפעמים זה באמת נעשה בתמימות. רק למנהלי תפוז יש אפשרות להחזירם לשידור רגיל (באם זה באמת מצריך זאת , ובדר"כ זה נדיר, כי מי שמשדר במבוגרים - לא יכול לחזור במהלך היום בתשובה). במידה ותיתקלו בפניה, בקשה של משדר שמצדיק זאת, ניתן לפנות לאחד המנהלים שיעשו זאת (להזכירכם 1-9, אני וגם ירון) אבל ניתן לעשות זאת רק כאשר הם פותחים שידור וזאת אומרת החל משעה 22:00.

BlogTV Police44

New member
המקרה חוזר על עצמו שוב...

אתמול פנה אלי מישהו שלא יכל להעביר את הבלוג שלו מהמבוגרים לרגיל.. בעקבות השירשור הזה אני הפנתי אותו לפורום הבלוג טי וי הטכני... אבל זה מה שהמנהל שם ענה לו. אני אמורה להעביר אותו? או אלו עם ההרשאות? כי אם כן אין לי מושג איך עושים את זה. קישור1 קישור2

למעלה