שאלה

shira33

New member
שאלה

התחלתי לקחתי איקקלומין ביום שבת בשבוע שעבר, מחר אני מוזמנת למעקב ואולי קבלת הזריקה. אבל... לפי בדיקת ביוץ עם הערכה הביתית (בעזרת הרוק), שהראה לי את המבנה של השרכים, אתמול היה לי ביוץ והיום כבר לא (מבנה של נקודות) יכול להיות דבר כזה? או שאני פשוט לא מפענחת נכון את התוצאות?

דנה 3 3

New member
שירה33

אני לא ממש מכירה את בדיקת הביוץ בעזרת הרוק. קראתי עליו קצת באינטרנט ויש לי תאוריה למה זה יכול לתת תוצאה מוטעית למישהי שלקוחת איקקלומין. הבדיקה של הרוק בודקת את רמות ה- E2 בדם. כשאת לוקחת איקקלומין רמות ה- E2 שלך גבוהות יותר ממשהי על מחזור טבעי. אני חושבת שכשאת בטיפול של רופא, רצוי שהוא יעשה את מעקב הביוץ ולא בדיקות ביתיות. בפעם הבאה (הלוואי שלא תהיה) כדאי לבצע בדיקות דם ואולטרסאונד בסביבות היום ה- 11 (ואם צריך, שוב כעבור יומיים וכו'). האם את מטופלת במרפאת פוריות? אני שואלת בעקבות השרשור של MYORI, כי בעקבות זה הבנתי שהרבה בנות עושות את הטעות שאני עשיתי בהתחלה ועושות הזרעות אצל רופא שעובד במרפאה רק פעמיים שלוש בשבוע, ולפי דעתי אלו לא תנאים לטיפולי הזרעות. אם הרופא יעשה לך היום אולטרסאונד במרפאה, הוא יוכל לראות אם אכן היה ביוץ. אף פעם לא קרה לי אבל קראתי פה שהוא יכול לראות את הנוזל שהזקיק הפריש כאשר בקע. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
הכל יכול להיות, אם כי אני לא הייתי

מסתמכת יותר מדי על ערכות למניהן בשעה שאת מטופלת עם הורמונים. מחר במעקב הזקיקים תהיי יותר חכמה. בהצלחה.

14me

New member
היי שירלה ../images/Emo23.gif

יקירתי, הכל יכול להיות , אבל מאחר שמתערבים בטבע עם הכדורים והזריקות אני לא יודעת עד כמה הבדיקה הביתית אמינה, בכל מקרה מאחלת לך הצלחה רבה בטיפול הקרוב ומי יתן ותבשרי לנו בשורות טובות אמן אמן אמן

אפרסקה

New member
שירה ההורמונים משבשים את הבדיקה

אני מכירה את הבדיקה הזו, בהנחה שאת מתכוונת ל-maybe baby, השתמשתי בה בזמנו. הרופאה שלי הסבירה לי שההורמונים משבשים את הבדיקה ולכן אין להסתמך עליה בזמן טיפול. לי היא הראתה פעם ביוץ מוחלט וברור ומיד באותו היום הלכתי למעקב זקיקים ומה אני אגיד לך, לא ביוץ ולא נעליים, אפילו מיני זקיק לא היה לי. כך שקיח את זה בערבון מוגבל.

למעלה