שאלה

שאלה

תגידו בהופעות של הלהקה המדוברת מה הם מנגנים? את כל השירים של הדיסק? חלק ועוד משהו? הכל ועוד משהו? מה? מה?!?! אני עובד עצות!!חחחח

Peach 17

New member
אממממ....

הם מנגנים את כל השירים מהדיסק+ בעוד שבוע ( שזה יהיה בדיסק הבא)+ רידי וצל על עץ תמר ( שני שירים מזרחיים) ובהדרן כל פעם הם עושים משהו שונה...

papal

New member
אני מציע שנהפוך את השירשור הזה

לשירשור הדרנים - הולך?? אני מתחיל עם ההדרן האהוב עליי- (מעניין למה) אייל והחלילית ביחד עם שני עם החלילי שמשחק אותה סקוטי מת על זה- אני אוהב לאתגר את אייל ולהגיד לו אחרי שהוא מבצע את ההדרן הזה או בפעמים אחרות שאני מנגן חלילית יותר טוב ממנו (את האמת אף פעם לא בדקתי אם זה נכון אז אני לא בטוח- אבל יש מצב - ואם לא אז אותה רמה לפחות) מיותר לציין שה"איתגור" הזה הוא בקטע של צחוק -ולא מעבר נכון ? אם כבר - אז גם ההדרן של סופרסטאר- כי זה היה ההדרן שבו הם העלו אותי לבמה ביום ההולדת שלי אז הוא בלתי נשכח עבור כמובן שישי עוד הרבה- אבל אני משאיר את הבמה לכם אם יש מה להוסיף- אני יוסיף...

efratushke

New member
מגזיגה! (מגזימה מאוד)

תמיד זיגו עושה שיר באמצע ההופעה "שיר" - בית ופזמון זה במתכונת רגילה! כמו מופע הקסמים, כמו הסיפור העצוב של אייל וחברתו הצרפתיה, כמו ששי שמכריז על קרנבאאאאאאל.. הוא שר את זה באותה הופעה שהיינו.. אם לא את זה, הוא היה שר את: "לאב אוף מיי ליייייייייףףףףףףףףףף......" (או משהו אחר..) ברור עינב?!?! (הדאגת אותי לרגע! כשאת מדאיגה אותי אני נלחצת! אני לא באמת כועסת...
)

טרושקה

New member
אין על זיגו-סופרמן

הכי ענק בעולם!!! והכיפה הזאת......פחחחחחחח ולאפרת זה "HALF OF MY LIFE... YOU DRINK ME"

efratushke

New member
שקט שקט

את תמיד צריכה להיות צודקת, אה?!
אני והכתומה החלטנו שזה "לאב אוף מיי לייף.." אפילו אם זיגו ינסה לשכנע אותנו זה לא יעבוד לו! (אלא אם כן הוא ישכב איתנו או משהו... אבל לא אמרתי כלום!)

papal

New member
היי היי היי

אפרת!! תתביישי לך!! את אמורה להיות תמימה ..... אלה אם כן גם אני בעסק ?:) די אני מת מעייפות רשמתי- מספיק להתייחס לשטויות שלי הלילה

טל!

אני מאוד מקווה שמה שאמרת לי אמש לה היה שטויות! אני בונה על זה! (ההורים ששמרתי על הילדים שלהם באו איזה 20 דקות אחרי שסיימנו לדבר אז גם ישנתי טוב
)

papal

New member
ברור ברור - זה העייפות

חטוץ מזה אפרת כברמבינה את החוש הומור המעפן שלי - נכון אפרת ? הממ- הייתי ממש יותר מדי עייף !!

אומנם עייף, אבל...

העצה בקשר לשינה לפני המבחן והאי-התעסקות בחומר שדיברנו עליה הייתה מצויינת, כי הלך לי במבחן 10
אז הייתי מאשימה את השטויות שלך בכלליות, ולא מטילה את זה על העייפות (שנינו יודעים שאתה יכול לומר שטויות בכל שעה של היום, לא קשור לעייפות)

efratushke

New member
מה שיש לי להגיד זה..

השם שלי הוזכר כאן? זה לטובתי או ש... ולא היתי מגדירה את החוש הומור שלך כמעפן!! היתי מגדירה אותו כ... מממ.. שניה... רגע אני חושבת... טוב נו מעפן..!
חוצמזה - אין תגובה! אפרת

efratushke

New member
אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש...

אבל יש בעיה! אני לא מוצאת בשום מקום את ההרמוניה של "אני מת"! מישהו יודע אותה או יודע איפה למצוא אותה?! יש לי כבר התמוטטות עצבים מרוב שאני מחפשת אחרי האקורדים! זה הדבר הכי דחוף בעולם אז אמן תעזרו לי..
בקיצור.. למישהו יש אקורדים בשבילי? תווים?.. משהו?...... אפרת

טרושקה

New member
זה חידוש.....

של שיר של איזה להקה צבאית, אם אני לא טועה, שהדורבנים ביצעו במיוחד בשביל השירותרום.... שיר ממש יפה....

efratushke

New member
זה של להקת פיקוד דרום

וכבר לא חשוב.. אני לא צריכה את זה.. לא הספקתי למצוא את האקורדים

למעלה