הרבה תרנגולות מקרקרות לקירות
מאת: erank8 תאריך:22/11/2002 שעה:21:51 שאלה שתיפטר רק בסוף העולם חשבתי על אדם שהיה במגדלי התאומים בניו יורק,נפצע קל והיה קבור שבוע מתחת להריסות עד שחילצו אותו. במידה והוא מאמין באלוהים,הוא צריך להודות לו או לבוא אליו בטענות על החוויה האיומה שעבר? חשבתי על הנושא מזוית אישית ולא הגעתי למסקנה ברורה,דברים כגון אלה רק מחזקים אצלי את התחושה שאל לנו להתעסק בגדול מאיתנו ובלא מובן בצורה מוגזמת,כי לא נראה לי שניתן יהיה בעתיד הקרוב להגיע לאמת מוחלטת וסופית בכל הנוגע לדברים מסוג זה. מאת . : לנצח תאריך: 22/11/2002 שעה: 22:25 אז יש לי חדשות בשבילך, אני אישית עברתי ייסורים גדולים וממושכים ממנו. מאת: משיח אמת תאריך: 23/11/2002 שעה:12:25 נזכרתי,לא הודעת שאתה פורש? לא נפגעת בגלל חוסר אמונה או אמונה, יש לך מזל רע, תורשה גרועה, אבל המאה העשרים מצילה חסרי תורשה נכונה,למשל אני נרפאתי לגמר מסרטן וגם נתוח מעקפיםואם אתה עוד חי אז גם נרפאת, והיות ויש לי המזל, אני משקיע בלוטו, מרוויח, מהמר בקזינו ,מרוויח,קח טיפ, להמר ברולטה על 66% מהמספרים, תתאמן באינטרנט ,אב אל תעיז לשחק, תלך לקזינו תרשום אלף תוצאות ותראה חוקיות , אז תבין שלא צריך ללמוד או לעבוד,רק להמר חצי שעה ביום מאת: .לנצח קבצים מצורפים amevaser.jpgאיש-אלוהים האחד היחיד והמיוחד תאריך:23/11/2002 שעה:11:10 ההפקרות תיפסק וקודם-כל במדינתנו רק כאשר ביד-רמה ימלוך עליכם ועל כולם מלך בישראל ! א)כסף-טומאה תמכור בשוק שלך לקונים אותו(ולא חסר פראיירים),ושיהיה לך ברור: << לא אני הכתובת!!! >> לך תחפש לך פראיירים! ב) לך למד להבין הנקרא ותבין גם את משמעות המילה "אני שוקל" ג) הודות מעשי ה' בקירבי תהילתי מובטחת! ד) איש-האלוהים אני האחד-והיחיד-המיוחד,מתתי התייסרתי למען-כולם בכדי שיחיו למעני. ה) שבת-שלום! * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * מאת: משיח אמת תאריך: 23/11/2002 שעה:12:25 אני משיח האמת, לא צריך להעתיק ,לא צריך פרסומת זולה באינטרנט,אני היחיד המיוחד,המאמינים כי חייהם מסודרים מאת . : לנצח תאריך: 23/11/2002 שעה: 13:24 בחיי ראיתי כבר הרבה תרנגולות מקרקרות לקירות, קירקור תרנגול זקן זה בידור בשבילי מאת: משיח אמת תאריך: 23/11/2002 שעה: 17:27 מכירים אותך בשכונה, דפוק אמיתי, למה לך,לך מכאן,תנצל מעוד השפלות, לא מספיק מה עושים לך בבית. מאת . : לנצח תאריך: 23/11/2002 שעה: 20:58 הקשב-טוב פוסל במומך,בשכונה גאים בי השכנים מהללים אותי ואשתי היקרה ולנו שלום-בית למופת * ~ * ~ * ~ * ולדיון הרציני שהיה בפורום שלנו פילוסופיה לכל על נושא
הביצה והתרנגולת בזה הקישור: