שאלה

matal girl

New member
שאלה

שלום חברים, אשמח לעזרה. רקע- קשר ארוך שנים,מורכב ומסורבל ביני לבינו. כרגע אין קשר תקופה ארוכה. משהו פנימי אומר לי שהוא עומד לשוב. שאלתי- האם-נער הגביעים X- חמישה גביעים יתקשר-הכוהנת הגדולה אלי-ארבע מטבעות בחודש הקרוב- מוות סיכום- ארבע מטות. על פניו הפריסה נראית כלא החלטית והוא עצמו לא החלטי נתון למצבי רוח והרבה. הכוהנת הגדולה וארבע מטות הפתיעו אותי. האם הוא מתכנן משהו? תודה לכולכם. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

...ומכיוון שיש לי קצת בעיה עם

נבואות שקשורות ב"מה יעשה X לגבי", אני אנסה להגיד כאן משהו קצת שונה: אין לי ספק שבכל הנוגע לך בפריסה הזאת - אצלך יש הרבה ציפיה. האם - נער המטות, די שקוף שיש לך משהו אליו, רגש חם, אולי אפילו שאריות של אהבה או מעבר לזה. אלי - ארבעה מטבעות - גם כאן, את נצמדת אל העבר (אולי קצת יותר מידי?) ומסרבת להרפות וגם קלף הסיכום, ארבעה מטות, המראה לנו שיש לך, אולי, כוונות לחזור לחיק החם של מערכת זוגית יציבה איתו. אבל מכיוון שמה שמעניין אותך, ככה נראה לי לפי זה ה-Yes-no Question "יתקשר או לא יתקשר" וכאן יצא לך, כאילו הזמנתי את זה, הכוהנת הגדולה שאומרת לך דבר אחד: אל תחקרי במופלא ממך. יתקשר או לא יתקשר - לא זאת נראית לי השאלה. השאלה היא מה את רוצה מעצמך וממנו (ועל כך כבר השערי את השערותי). כשתגבשי דעה לגבי זה, באם תהיה לך תשובה כמו השקעותי יעמדו בפנייך שתי ברירות: להתקשר/לשלוח SMS/EMAIL/יונת דואר או לחזור אל הקלפים ולשאול את השאלה האמיתית: מה עלי לעשות בנוגע ל-X בזמן הקרוב. בהצלחה.

batgalim

New member
ילדה מטאלית ../images/Emo140.gif

האם-נער הגביעים X- חמישה גביעים יתקשר-הכוהנת הגדולה אלי-ארבע מטבעות בחודש הקרוב- מוות סיכום- ארבע מטות. נער הגביעים בתחילת הפריסה רומז על חוסר יכולתך להתנתק מהבחור, למרות שהיחסים ביניכם נתונים בערפול וחוסר וודאות. בחודש הקרוב צפויה התחדשות של הקשר, וכן התפתחות חיובית. הכהנת הגדולה לא יצאה סתם במילה "יתקשר"... הכהנת היא המתקשרת, היא המקבלת את הידע מלמעלה ומעבירה אותו למטה... נראה שאיקס קיבל אי אלו הבנות, הוא לא מרוצה ממצבו כעת, מסתכל על הדברים שהוא מפסיד בזמן שאינו בחברתך. 4 מטבעות המייצג אותך מראה שעדיין לא ויתרת ואת עוד מחזיקה מהבחור... חושבת עליו בעיקר, לאו דווקא עם רגשות עמוקים, אך הוא עדיין לא יצא מראשך. הפוטנציאל אכן יכול להיות מפתיע, ואם תסכימי לקבל את הבחור חזרה לחיקך -נכונה לכם זוגיות מבוססת וטובה. בהצלחה !

למעלה