שאלה

שאלה

מישהו יודע בכמה זמן אמריקה עוקפת אותנו בפרקים שלהם כי שחקן שאני מעריצה עומד להופיע לכמה פרקים ואני צריכה לדעת באיזה פרק אמריקה נמצאת ובאיזה פרק אנחנו נמצאים מישהו יכול לעזור לי?

Traped In A Box

New member
אנחנו קרובים

נראה לי אמריקה מובילה עלינו בפרקים באיזה חודש אבל זה מצטמצם..... ואיזה שחקן עומד להופיע? (ספויילר?)

SupeRonit

New member
אכן כך,אפילו בדיוק::

4296 (מספר הפרק שלהם) - 4265 (מספר הפרק שלנו) = 31 פרקים

Mighty Morphin

New member
שאלה

יש מצב בזמן הקרוב (חודש-חודשיים) שאנחנו נדביק את הפער ונסגור אותו, ואז ישדרו פרקים מהעבר? כי אם זה יקרה - יהיה יותר כיף מעכשיו

NarihS

New member
אמממ

יש מצב שאנחנו נתקרב אליהם, זה כן, כי אנחנו משדרים 6 פרקים בשבוע והם 5.. ואם הם ישדרו פרקים מהעבר? את זה אני לא יכולה לדעת..

יניב1

New member
לפי דעתי בקיץ שוב תהיה הפסקה

וישדרו פרקים נבחרים מהעבר.

Traped In A Box

New member
"פרקי הזהב".?.....

אם כן אז ז יהיה הפעם השלישית נראה לי שישימו את אותם פרקים (לא כולל בפעם הראשונה כשהם היו בשידור הרגיל). זה די חבל שכל הזמן שמים את אותם פרקי זהב... אבל מצד שני אפשר להתגבר וממש אין לי בעיה לראות אותם עוד הפעם. מה אתם אומרים?

238

New member
לא ישדרו אותם פרקים שוב

בס"ד כי היו התרחשויות חדשות. בכל מקרה יהיה נחמד להזכר בעלילות הישנות(אם אכן יחליטו לשדר אותם)

תמיד משדרים אותו דבר

100% שאם יהיו פרקי הזהב תהיה את "עלילת ונציה" כי כל הזמן שמים את זה, וגם בטח את הקטע של רידג' וקרולין וכו'...

לינה18

New member
אני מאוד מקווה שכן

כי מאז שהתחלתי לראות, הם שידרו פרקים מהעבר רק פעם אחת ובגלל שהתחלתי לראות ממש לא ממזמן, יש לי הרבה מה להשלים.

Traped In A Box

New member
מתי התחלת לראות?

בעיקרון אם אני זוכר נכון מאז שהתחיל להיות רק פרק אחד כל פעם הם שידרו פעם אחת בקיץ רק כל ילדיי ואז איזה פעמיים פרקי זהב ובקיץ האחרון שידרו רגיל. יכול להיות שאני טועה או ששכחתי איזה שנה.... ובאמת חבל שזה רק חצי שעה. כשזה היה שעה זה היה יותר טוב וקצת פחות איטי..(אבל רק קצת:).

תשובה

השחקן שעומד להופיע קוראים לו גים דיוודסון הוא שיחק בסידרה פסיפיק בלו את טי סי אני קראתי במועדון מעריצים שלו שהוא עומד להופיע לשני פרקים

SupeRonit

New member
פסיפיק בלו-../images/Emo45.gif (עוד מישהו ראה../images/Emo35.gif)

ישששששששששששששששששששש.איזה כיף (אפילו שזה רק לשני פרקים)

פסיפיק בלו

את אוהבת את פסיפיק בלו? אני מטורפת על הסידרה ואני התכתבתי כמה פעמים עים גים דיוודסון שמשחק את טי סי

SupeRonit

New member
../images/Emo99.gif אך לצערי הפסיקו אותה בארץ

מקווה שישדרו את כל הפרקים מהתחלה.!. אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר מה אני אוהבת בה (ואפילו יש לי את הפרק האחרון)

למעלה