שאלה! :)

InPHo

New member
שאלה! :)

הורדתי לפני מלא זמן מקאזא (נו נו נו לי!) שיר שהיה כתוב עליו שהוא של קריד ואליס... ואמרתי לעצמי: "לא יכול להיות!! למה שליין יעשה דבר שכזה??" והורדתי אותו וכמובן שהוא לא היה של קריד ואליס... אז של מי הוא כן?? לשיר קראו Alone ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי של מי הוא כי הוא לא רע.... כבר נתקלתי באחד כזה שקראו לו Down אבל הוא בעצם של Downface. סליחה ותודה מראש!

InPHo

New member
טעות שלי!!

לשיר קוראים Down... ו Alone זה של Downface... (והוא לא רע.) תודה וסליחה שוב על ההפרעה...

RaSTA La Vista

New member
אוקיי אוקיי

דבר ראשון, אינך צריכה להתנצל כי כל הודעה היא דבר טוב. עכשיו, כפי שידוע לכל משתמשי קאזה, אלה ששמים שם ת'שירים אוהבים להמציא להקות ושירים, כי בראסמי זה ממש כיף. אבל כדי למצוא את השיר, את יכול לחפש את הלהקה שאת חושבת שזו היא ולבדוק אם יש להם שיר כזה, או לחפש את שם שיר ולראות לאיזה להקות יש שיר כזה. אני אישית לא יודע של מי זה ולא שמעתי על זה. זה בטח לא של אליס ואם זה של קריד אני כמעט בטוח אשנא אותו... בהצלחה.

InPHo

New member
:)

אני יודע שאני כותב כמו נקבה אבל אני לא... :) תודה..

jUnK hEaD

New member
אה..

מעניין גם אני הורדתי את השיר הזה לפני כמה ימים אבל לא מהקאזה.. זה שיר כנראה של קריד(לא כתוב של מי) כמחווה לליין אם אני לא טועה גם קראתי פעם שהם מתכוונים להוציא שיר מחווה לליין זה שיר משעמם באורך 6:01 דקות בלעע ואני מוחקת אותו ברגעים אלו.. בקשר לALONE ...קיים שיר נחמד שאליס ופרל גם מבצעים, בהתחלה חשבתי שהתכוונת אליו
יום טוף

soul one

New member
אממ...

אני מכירה alone של פארל ג'ם ו..אין לי מושג אם זה השיר שאתם מדברים עליו כי לא נראה לי שאליס נמצאים בו... בכל מקרה אם כן שיר יפה מאוד.

jUnK hEaD

New member
...

אמ איך אפשר שלא לשמוע בשיר את אליס ואת ג'רי צווח שם??גם שומעים שלא אחד שר שומעים שיש ליווי מצד ג'רי וליין. בהתחלה היה די קשה להבין מי שר אבל זה חייב להיות אדי... האמת יכול להיות שיש לשיר 2 גירסאות כי בסוגריים מציינים שזו גירסה אקוסטית ככה שיכול להיות שיש גירסה רגילה ושמה רק אדי שר ובגלל זה את לא מבינה על מה אני מדברת פאקה פאקה פאקה

RaSTA La Vista

New member
ככה.

כי כל מה שהיה יפה בו זה העצבים והמרד של הצעירים שייצג את הנוער. עכשיו הוא שר לי על אהבה.. הוא אשכרה נהייה זקן חטיאר. (כיף לשחוט פרות..) אתם למשל לא תראו אותו יותר צועק ומשתגע בהופעות, לדוגמא קחו ת'הופעה שממנה עשו את איוון פלואו, בהתחלה הוא צועק לאנשי התאורה "תכבו את האורות כבר!! זה לא תאטרון מזורגג, זאת הופעת רוק!".. אין יותר מהאדי המחאתי והטוב. נגמר. עכשיו יש רק אדי זקן ורומנטי. ביי היה נעים לעצבן אתכם :)

RaSTA La Vista

New member
תיקון קטנטן

לא אמרתי שהוא לא מחאתי יותר, הוא מחאתי במחשבה, אבל מבחינה של איך הוא מוציא את זה.. למשל מהאלבום האחרון של פרל ג'אם, ריוט אקט, יש את השיר המאוד מחאתי- בוש ליגר, אחלה שיר, אבל הוא סתמי נורא, אין בו שום התפרצות זעם, אלמנט שניתן לראות באדי הישן. חוצמזה, הוא סתם בנאדם, כמוני וכמוכם, אז אני לא מבין למה להשוות אותו למלך מלכתחילה. זה שהוא יותר מוכשר במוזיקה מרוב בני האדם לא אומר שהוא צריך לקבל ת'כתר. הלכתי לישון.

InPHo

New member
אם אני הייתי מכתיר מלך מוזיקלי..

אז היה לו כישרון מוזיקלי מה שאומר שזה שיש לו כישרון מוזיקלי וקול מטורף יכול בהחלט להפוך אותו למלך של עולם המוזיקה... הדבר היחיד שמפריד בינו לבין מלך הגראנג' בכל אופן הוא ליין סטיילי...

soul one

New member
מה הקטע? ../images/Emo11.gif

כולה כתבתי שאדי מלך כי אני נורא אוהבת אותו... סתם...!!

Rusty Cage

New member
אבל שמע...

הוא כבר לא בן 20 ומשו, והוא התבגר כבר וכנראה שהוא לא עושה עדיין ת'דברים האלה כי זה נראה לו די עלוב שבן אדם בן 40 ישחק אותה בן 20 (כמו למשל כריס קורנל=\אם ראית את הקליפים וההופעות של אודיוסלייב)... גם אני יותר אהבתי את התקופה הישנה יותר של פרל ג'אם, ההופעות שלהם היו מעולות ואדי היה אחד האנשים הכי אנרגטים ופסיכים על הבמה
אבל פרל ג'אם עדיין טובים ואדי עדיין מלך (לדעתי), אבל פשוט בצורה שונה

למעלה