זה לא כי הוא לא החלטי, זה כי יש לו מצפון! הוא יודע שאם הוא יבחר בקיטיארה זה יפגע מאד בלאורנה ושאם הוא יבחר בלאורנה זה יפגע בקיטיארה (טוב, אולי לא כל כך ...). וככה זה גם ברשומות... הוא מנסה למצוא איפה הוא טעה, אם הוא טעה... זה לא שהוא לא החלטי.
כי יש הבדל. לא החלטי זה אחד שמחליט משהו ואז משנה את דעתו ושוב משנה את דעתו וכו', אחד שקשה לו לקבל החלטה זה אחד שלוקח לו המון זמן להחליט על משהו... אבל שהוא מחליט אז הוא לא משנה את דעתו. לסיכום: באעסה להיות גם לא החלטי וגם אחד שקשה לו לקבל החלטות.
טוב נו, אז הוא אהב את לאורנה וניהל מערכת יחסים שמבוססת על סקס בלבד עם קיטיארה. האבסורד היחיד הוא שהוא התחתן עם לאורנה, ובזאת קטע את כל סיכוייו לסקס איכותי...
מאוהב בשתי נשים? זו עלילה נורמלית לגמרי בכל אופרת סבון ממוצעת. הדבר היחיד שעוד לא קרה זה שלאורנה תגלה בעצם שתאניס הוא בנו של אביה (אבל אל דאגה - מתברר כי לאורנה מאומצת) ושקיטיארה היתה פעם גבר לפני שעברה ניתוח לשינוי מין.
הבן אדם (טוב, אלף.. אבל זה לא נשמע טוב) אומר "לא, אני לא יעזוב את המולדת שלי.... במחשבה שניה... טוב נו!"... או... "אני לא יצא למלחמה..." אחרי שיחה קטנה עם חבר.. "יאללה למלחמה!". כזה פוץ!