שאלה...

שאלה...

אני לא רוצה לבוא בטענות או לפגוע או משהו, אבל אתם לא חושבים שזה *קצת* יומרני להציג סדרה בה אלוהים עוסק אך ורק בבני נוער? או שבאמת פיספסתי משהו.... ארמ... ובכלל.... הייתי רוצה להבין מה האינטרס של אלוהים לפנות דווקא אליה, ובכלל, אם יש לסדרה עומק מעבר לחייהם של בני הנוער בארקדיה. תודה מראש.

אמממ...

אני חושבת שזה באופן כללי, וזה לפעמים נוגע גם להורים שלה, אבל בגדול לדעתי בחרו לעשות את זה על בת נוער, כדיי שגם ילדיי נוער יצפו בזה, כי אחרת הבעיות היו שונות וגדולות יותר סביר להניח....קיצר, זה בעיקרון, מופיע יותר אצל בניי נוער, אבל זה קשור גם הרבה לאנשים מבוגרים יותר... נראה לי...

miaka

New member
עוסק רק בחיי בני הנוער...?

כל הפעולות שהוא מבקש מג'ואן לעשות מתקשרות בדרך זו או אחרת להרבה דברים אחרים. את מכירה את תורת הכאוס? כמו שלדוגמא הוא גרם לג'ואן לבנות את הסירה כדי לשפר את היחסים של וויל וקווין. או כמו שהוא גרם לג'ואן לעבוד בחנות ספרים וכך לתפוס את הרוצח ההוא... למה הוא פנה דווקא לג'ואן? כי הוא אלוהים והוא כנראה ידע מראש שהיא תעשה את התפקיד בדרך בה הוא מתכנן..

S h a y 9 9 9

New member
אולי פיספסת קצת את הפואנטה...

זה נכון שג'ואן נערה וזה נכון שהעיסוקים שלה הם בעיקר קשורים אליה וזה נכון שאלוהים נותן לה כמעט תמיד משימות שקשורות לחייה כבת נוער אבל... הסידרה מנסה להראות לנו את אפקט הפרפר או אפקט הגלים... כא זורקת אבן לאגם שקט נוצרים גלים קטנים מסביב למקום הנחיתה של האבן והגלים הקטנים הופכים לגדולים יותר ויותר עד שממש אפשר לראות שאבן קטנה השפיע על כל המרקם של המים... זה בדיוק מה שג'ואן עושה... היא זורקת את האבן בדיוק במקום הנכון (לפי הנחיות מאלוהים) ויוצרת שינויים גדולים מאוד בחברה. מסייעת לתפוס רוצח בפרק ה1 זה דוגמא טובה לזה ועוד צפויים דוגמאות רבות נוספות. בנוסף נוצרים גם גלים קטנים יותר כמו למשל... למצוא לקווין מכונית מותאמת לנהיגת נכים או לשכנע אותו למצוא עבודה או לגרום לאדם להשאר בבית ספר. מקווה שעניתי לשאלה

OrdinaryDay

New member
ממ(עניין הכותרת ניהיה מעיק!)

ובכן, דבר הראשון, הסידרה הזו נועדה לבני נוער, אז כמובן שהעיסוק של הדמויות בסידרה יהיו יותר על בעיות הנוער... אך נעזוב לרגע את קטע הבני נוער, ובכלל, את כל מה שהסידרה מבוססת עליה. גם בתנ"ך, מוזכרים כמה וכמה שליחים של אלוהים, תמיד יש שליח חדש, ואלוהים התגלה לכמה וכמה אנשים בתקופה ההיא. אתם חושבים שיש עוד אנשים חוץ מג'ואן שאלוהים מתקשר איתם? אחרי הכל, ג'ואן נמצאת בעיר קטנה ולא משפיע על כל בני האנוש בעולם כולו. אז אני מניחה שיש עוד דמויות (שאולי יבואו בהמשך) שגם הן יתקשרו עם ה'. אני חושבת שקצת חבל שהם בחרו להתעסק רק בדמות אחת שמתקשרת עם אלוהים. אני מקווה שבהמשך נכיר עוד אנשים לא דווקא מהסביב של ג'ואן שהם כמו ג'ואן-שליחים של אלוהים.

miaka

New member
ואז זה יהיה כמו באפי ../images/Emo6.gif

לא לא, אני לגמרי לא בעד הרעיון הזה..

OrdinaryDay

New member
זה להשוות הכל לבאפי../images/Emo46.gif

שונאת את הסידרה הזאת, שונאת! וארורה שרה מישל גלר שמכפישה את שמי! הרסה כל שארית של יופי בשמי

יווו זה ממש מוזר...

או שזאת פשוט רק אני... אבל כול פעם שמישו אומר את דעתו על המסר ובכלל על הסדרה, אני חושבת על מלא דברים, שלא חשבתי עליהם ליפניי, והם נראים לי ממש נכונים, אבל לפעמים הם גם נוגדים, וקשה לבחור במה אתה מאמין... או שזאת פשוט אני...

noGz

New member
לא רק את...

גם לי הסדרה והדיונים פה לפעמים גורמים למחשבות שלא הייתי חושבת עליהן בדרך כלל...כאילו בדיוק מה שאמרת עם הניגודים וזה שלא יודעים מה לחשוב... בקיצור- אני מזדהה

S h a y 9 9 9

New member
אנ כל כך שמח לשמוע../images/Emo24.gif

פורומים של סדרות טלוויזיה לעיתים קרובות מידי הופכים לשירשורים בלתי נגמרים של תמונות ושיחות אוף טופיק (אגב... במינון נכון זה דבר נהדר). כשחשבתי לפתוח את הפורום הזה מאוד קיוויתישהוא יהיה פורום של אנשים חושבים שידנו על המסרים המיוחדים והמעניינים שבסדרה הזו ויפתחו את הדעת, אני כל כך שמח לראות שזה עובד.

אני שמחה שאתה שמח.../images/Emo13.gif

ואני ממש מסכימה איתך. כשנכנסתי לפורום הזה ממש לא ציפתי למה שקרה פה. יש שילוב של אנשים חמודימים, דיונים מעניינים על החיים, דיונים מעניינים על היחסים בסדרה (צריך מדי פעם קצת...
) וסדרה אדירה. אני אוהפת אותכם. -
-

נכון../images/Emo8.gif

יש פה אנשים מאד מאד חמודים וזה ממש כיף שלפחות פה לא הורסים את הפורום שיש בו כל שנייה הצפות שווא...

חיחיח

אממממ אני... אמממ... קצת הצפתי... אמ.... בתמונות...חחחח, אבל זאת הייתה מטרה וכוונה טובה..!!

למעלה