שאלה!

שאלה!

נולדתי ב17.9.1983 בשעה 20:15 איזה מין טיפוס אני? לפני כמה ימים מישהו רשם לי פה את מזל האופק,ירח,שמש וכו`, רציתי לדעת מה כל אלו מעידים עליי?

אני מחכה שמי שכתב לך - גם ירחיב..

ובאופן כללי, כך עובד הפורום שלנו. נדמה לי שזה היה עדי, אם אינני טועה, או שבי. אז.. סבלנות.

epitaph

New member
זה היה שבי.......

אבל חפרתי קצת ומצאתי.... הפרטים שלה הם: מזל שמש-בתולה מזל ירח-דלי מזל אופק-שור שליט המפה-אריה אם אתה רוצה גם תאריך ושעה אז 17.9.1983 בשעה שמונה ורבע בערב בישראל אני הייתי עונה על השאלה אבל פשוט אין לי זמן (רק היום סיימתי את הבגרות במתמטיקה ואני צריך להתחיל להתכונן לבגרות בתנ``ך) אה....ויש לי שאלה אליך...מה התפקיד של שליט המפה ואיך מוצאים אותו? ודרך אגב מאחר ועוד מעט אני מסיים את הלימודים ואז יש לי יותר מדי זמן חופשי חשבתי אולי לקחת כמה שיעורים אצלך....יש לך אולי אייסיקיו שבו נוכל להעביר פרטים? -עדי-

בגדול - מה זה אומר...

את אדם בעל שילוב שור/אריה ודלי/בתולה... שזה מראה על אדם דקדקן, קטנוני... אחד ששם לב לפרטים הקטנים... זה בהחלט מראה על סבלנות (אבל לעיתים קרובות הירח פוגע בתכונה זו - ואת ניחנת בתגובות די מפתיעות)... את אדם בעל ``אישיות`` מה שנקרא - אוהב להראות נוכחות... וכהוכחה לכך אפשר לראות את שתי ההודעות שלך - ``למה לא עונים לי`` - את לא מוותרת כל כך בקלות כשמתעלמים ממך, אה :) אדם אינטליגנטי, בעל חוש הומור - מתמיד ומשקיע, אינדיבדואליסט ומפתיע. אם זאת (מוכר לך, עדי :)), צריכים לבדוק את כל המפה, ואין להסתמך רק על נתונים אלו... שלך, שבי ;-) נ.ב לepitaph.. כן עדי - לך גם לי הייתה בגרות במתמטיקה, הלך די טוב... ומצחיק הדבר שהמורות למתמטיקה אמרו שהמתכונת שלנו (4 יח`) היתה קשה משלכם (5 יח`) מוזר לא? בכל אופן, לתנ``ך אני אתכונן ממחר... ובהצלחה לנו... ומכיוון שזה לא פורום ``התבגרות``, ויאיר בטח `רותח` עליי... ביי ביי

epitaph

New member
שבי....

גם אני שמעתי שהבגרות של 4 יח` הייתה יותר קשה משל 5 יח`:) ובקשר לתנ``ך גם אני מתחיל להתכונן מחר פשוט הייתי עייף והלכתי לנוח ולכן לא עניתי.... אם זאת אתה גונב לי את המילית (ידעתי שהייתי צריך לרשום עליה זכויות יוצרים) ואני דורש תמורה... מה דעתך לענות לי על השאלה ששאלתי ואז אני אסלח לך על הגנבה הסיפרותית?;-) -עדי-

שבי!

קודם כל תודה רבה,ישנם מספר דברים שמאוד מנוגדים ממני. ורשמתי ``למה לא עונים לי`` מאחר וחשבתי שאף אחד לא שם להודעתי. אז החלטתי להפגין קצת נוכחות. כעת,עוד שאלות לי אלייך: תוכל לרשום עליי ועל קריירה?... תודה,מיכל.

למעלה