שאלה

שאלה

סתם בשביל הכייף, עם איזה אומן הייתם רוצים שאלאניס תשתף פעולה?
ועוד משהו, מעניין אותי לדעת, מלבד אלאניס , לאילו עוד אמנים אתם מקשיבים ?

j u n k

New member
אח יוסי תגוון קצת ../images/Emo3.gif

ללא ספקקקקקקקקקקקקק פיונה אפל (טוף גם אני לא משו מגוונת)

utopia 111

New member
עם קייס צ'ויס ...

אני יודע שהם חיממו אותה לפני כמה שנים, וכמובן שהם התפרקו, אבל זה לא מפריע לי. אני נוסע להופעות בלוס אנג'לס בקיץ, וכל כך התאכזבתי ש barenaked ladies מחממים אותה .... הייתי שמח לאיזו הופעת איחוד של קייס.

gggrrr

New member
אני בעד סופרגרופ

אלאניס,פיונה,שרה מקייס צ'ויס ואני מוסיף את דולורס מהקרנבריז(עוד להקה שהלכה לעולמה)

Rוית

New member
איתי ../images/Emo9.gif

וזה רק בגלל שאת פיונה וקייס מכבר אמרו
אפשר אולי גם את אנוק.. אוו גם לייפהוס וקאנטיג קרוס יכול להיות נחמד.. אבל היי, אני עדין דוגלת בתשובה המקורית שלי

הקראנבריז לא הלכלו לעולמם

הם עסוקים בלחיות חיי משפחה ומקליטים תוך כדי. לוקח זמן.

utopia 111

New member
נראה לי שדווקא כן ....

הקרנבריז, לפחות במתכונתם המקורית, התפרקו כבר מזמן. אני לא מדבר על כך שהם כבר לא מוציאים אלבומי מחאה כמו פעם, כי גם bury the hatchet הוא לדעתי אלבום מצוין, פשוט נראה לי שהם בחיים לא יצליחו להתעלות על מה שהם כבר עשו .... אני מקווה שהם לא יתפתו לאיזה קאמבק מביך.

דוקא הדיסק החדש יותר

wake up and smell the coffee שיצא בשנת 2002, חביב למדי, ודי מראה שהם הצליחו לשמור על עצמם. כנראה שהם התפרקו, הפסקתי לעקוב אחריהם כבר מזמן. קאמבק יהיה נחמד, אבל רק אם ישירו את שירי העבר...

LIOREDEN

New member
../images/Emo13.gifnelly furtado../images/Emo13.gif

חוץ מהשירים המפורסמים שלה I'm like a bird
ו- on the radio. יש לה עכשיו שיר חדש שקוראים לו try מהאלבום החדש שלה שלפעמים אני מאזין לו.

../images/Emo6.gif

אני פשוט חייבת להוציא את זה ולקבל יחס(משום מה אנשים לא מתלהבים מזה..) שלשום חברה שלי קנתה לי בהפתעה דיסק של פיונה,אני מכירה אותה מעט זמן (את פיונה) ... ואני פשוט מאוהבת, היא מדהימה... אני מניחה שכולם פה כבר מכירים אותה, אבל אם במקרה, יש פה אחד שלא, אני ממליצה ממש ממש ממש בחום.. לא חשבתי שאני אמצא זמרת כל כך איכותית אחרי הרומן הבלתי נפסק שלי עם אלאניס... אני יודעת שאין קשר, מצטערת, הייתי חייבת להוציא את זה החוצה...אני מאושרת!

Rוית

New member
בקשר לפיונה

גם אני לא מזמן רק הכרתי אותה.. אין ספק, חוויה מומלצת!

j u n k

New member
עדיך אוחר מאשר לעולם לא... ../images/Emo8.gif

אני ופיונה מכירות כבר הרבה זמן
, מתענגת מכל רגע..

Not The Doctor

New member
יש לי כמה שירים שלי ג'וני,

דוד שלי מת עליה, והוא המליץ לי, נראה... בינתיים יש לי שירים של כמה זמרים שהמליצו לי עליהם ולא יצא לי לשמוע ת'שירים... גו'ני מיטשל, מרדית ברוקס, אמממ... רק נראה לכם שאני זוכרת את כולם
... קיצי אני אשמע, נראה... איך כותבים פיונה אפל באנגלית
כבר שאלתי מישהו לפני כמה שנים, אבל אני לא זוכרת... xox NTD. יאייי שלושה עשר ימים

j u n k

New member
fiona apple

ג'וני מיטשל מלכה :) ובכל חייבים להזכיר גם טרייסי צ'פמן.

Not The Doctor

New member
תודה../images/Emo70.gif אה, כן...

נזכרתי עכשיו גם בBjork שגם עליה המליצו לי, מישהו פה יכול לתת לי קצת מידע עליה
חוץ מזה שהיא איסלנדית ושרה רוק אלטרנטיבי
טוב, לא כולם בבת-אחת
xox NTD.

למעלה