שאלה......

Honey Bunny

New member
שאלה......

מכל הפרסומות הגרועות שיש.. אני הכי לא מבינה מה הפרסומאים מוצאים בג. יפית??? היא באמת מוכרת טוב שלוקחים אותה להציג בכ"כ הרבה פרסומות שכבר אי אפשר לסבול?? מה הייתרון בפרסומות שלה? הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו זה אולי שהיא מעבירה אמינות, אבל אנשים לא באמת חושבים שהיא תבדוק את המוצר בעצמה כשמציעים לה כמה אלפים על כל פרסומת...

חן טי

New member
אמינות, גידול במכירות, מדיה זולה

יפית פונה למסעודה משדרות ונתפסת אמינה מליד בקרב קהל היעד הנ"ל. מעבודה איתה התנסיתי בגידול מיידי במכירות של לפחות 30% בשני קמפיינים. היא לא יפה וצעירה, נכון. גם מסעודה לא. היא כן בודקת כל מוצר ועסקה, ואם העסקה או המוצר אינם אטרקטיבים דיים היא לא תפרסם אותם. יש לה מספיק כסף. היא מקושרת עם כל משרדי הפרסום ודואגת לא להסתכסך עם אף אחד מהם, כי הם אלו שמביאים לה את הלקוחות. היא עושה קניית מדיה יוצאת דופן המאפשרת ללקוח לעלות לקמפיין טלוויזיה בעלות זולה יחסית, אם כי היא ממקדת את התוכניות לקהל היעד שלה בלבד ומשתדלת לתת פחות ככל האפשר בפריים טיים. אגב, מדובר ביותר מ"כמה אלפים לכל פרסומת"...

MaleMan

New member
לי קשה להבין איך בשנת 2004

מושגים כגון "אני ממליצה","האמינו לי","אני משתמשת רק ב...","אל תצאו מהבית בלי..." עדיין נמצאים על המדף.

לא צריך להבין - צריך פשוט לקנות

בגדול - מה שמיחד את הגברת היא שהיא היתה הראשונה שיצאה למדיה ובכך מיצבה את עצמה כאמינה . הרי תחשבו - אישה לא מוכרת עולה לשידור ואומרת אני ממליצה כדאי מה הסיכוי שתקנו? אבל שאתה הראשון ואתה מכוער סליחה אם פגעתי ג יש לך משהו אמין כנראה למכור. בכל אופן היא מצליחה מאוד- אני מדבר במספרים של מליונים. וכמעט שכחתי למה הגבתי: כן בשנת 2004 אנשים רוצים אמינות - כי כל השאר מדברים ברמזים והיא אומרת : מוצר טוב נקודה- ואין קשר לשנה אלא לאישה

Honey Bunny

New member
בכל זאת

כשמפרסמים יותר מדי פעמים באמצעות אותו בן אדם זה כבר מקבל טעם ממוסחר ולא אמין חוץ מזה שגם נראה כאילו המוצרים שמפרסמים דרכה לא נכנסים לתודעת הצופים, כשרואים פרסומת כזאת אומרים "הא, עוד פרסומת של ג יפית...", לא מתמקדים בכלל במוצר עצמו, מוצרים שאף אחד לא יזכור אחר כך ועוד שאלה, אחרי שעושים פרסומת איתה ומשנים כיוון, לפרסומת יותר עצמאית, זה לא יוצא כאילו החברה שמה לעצמה רגל? אפילו אמרתם שאנשים מעדיפים דעה של "מומחה" ולא רמזים, וזה בטח נראה רע שאחרי פרסום ראשון "עם המילה הטובה של המומחה" הם יוצאים בקמפיין חדש עצמאי עם רמזים וסיסמאות כמו רוב הפרסומות, לא? בקיצור מה שאני שואלת זה אם הפרסומות שלה הן חד פעמיות רק כדי להתחיל ממשהו ולראות רווח מיידי או שיש להן גם השפעה טובה על תדמית המוצר לטווח הארוך?

hasusa

New member
מאיפה הקביעות המוזרות האלה?

"כשמפרסמים יותר מדי פעמים באמצעות אותו בן אדם זה כבר מקבל טעם ממוסחר ולא אמין" כל הפרסומות ממוסחרות ואנשים בהחלט מאמינים להן. עובדה. "המוצרים שמפרסמים דרכה לא נכנסים לתודעת הצופים... לא מתמקדים במוצר עצמו" הפרסומות שלה מתמקדות רק במוצר ולא במסרים תדמיתיים. ג. יפית לאו דווקא משיקה מוצרים שלא שמעו עליהם קודם. החברות הגדולות במשק משתמשים בה לצרכיהן גם בטלויזיה גם בעיתונות וגם ברדיו. הפרסומות של ג. יפית מספקות אינפורמציה לצרכן. הרבה מהצרכנים מחפשים אינפורמציה שכזו ומורגלים לקבל אותה מג.יפית, תדמית שיאון/גד בירון ושכמותם. אין בזה שום רע. הפרסומות הללו תורמות למודעות למוצר/מבצע/הצעה מיוחדת/חדש ולדעתי אין להן הרבה השפעה לטווח הארוך אלא אם כן משתמשים בהן בטווח הארוך (טבליות ויטליה...).

למעלה