שאלה?

שאלה?

אתמול הייתי באולטראסאונד זקיקים וראו 4 זקיקים בגדלים של 11 12 ושתיים של 13 מ"מ לדעתכם יש סיכוי שעד יום ראשון הם יגיעו לגודל של 18 או 19? יש לציין שאני עם זריקות של פיורגון מישהיא מכירה? אשמח על התשובות

פּוֹנְג

New member
קארין, אני חושבת שעשר דקות זה

מעט מאד זמן בשביל להתחיל להיפגע. אני רוצה להשב את תשומת ליבך שיחד עם זאת שהפורום הזה הוא בית עבור רובינו, לא כולנו נמצאות בו 24 שעות ביממה ולפעמים עוברות עשר דקות ואף יותר, עד שרואים את ההודעות כאן, וגם אז לא כולן חייבות/רוצות/יודעות לענות לכל ההודעות. אז קחי בחשבון שלא תמיד יענו לך לשאלות שלך בזמן שאת מצפה לו ואולי אף לא יענו לך בכלל. דבר נוסף הוא נושא השירשורים. "לשרשר יקירתי לשרשר "
זהו משפט שמן הסתם ראית ועוד תיראי כאן לא מעט. לא פותחים הודעות ראשיות חדשות ללא סיבה. לכתוב שאת רוצה תשומת לב - זו לא סיבה טובה מספיק. את קרוב לוודאי לא מכירה את תכונות הפורום הזה (ושאר הפורומים בתפוז) אז בואי ואספר לך שכאן, כל שירשור (שירשור = הודעה ראשית שסימן ההיכר שלה הוא נקודה כתומה מימין לשורת הנושא, והתגובות להודעה הזו) זוכה ל"הקפצות" לראש העמוד כאשר יש לו הודעת תגובה שיש בה תוכן. זאת אומרת שאם היית מגיבה להודעה של עצמך (במקום להוסיף הודעה חדשה) ההודעה שלך עצמך הייתה קופצת לראש הדף והייתה זוכה לחשיפה גדולה יותר. תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה.
ובנוגע לשאלה שלך - ראיתי שחגיתלה ענתה לך תשובות מעולות

היי פונג תודה לך על תשומת הלב

ועוד דבר את/אתה בחור או בחורה? ומי זה נועם? אם תוכל ליכתוב לי כדי שאדע אשמח מאוד קארין

שווערצה

New member
קארין

ברוכה הבאה לפורום
שאלות מהסוג שאת שואלת (בת כמה את? את בחור או בחורה? מה את הזרקת? מי הרופא שלך?) מתאימות בד"כ יותר למסרים אישיים. במיוחד כשמדובר ב"פינג פונג" של שאלות בין שתי גולשות שמתייחס בעיקר לנתונים אישיים שלהן. כדי לשלוח מסר, או להשיב על מסר שקיבלת, את צריכה ללחוץ על ההודעה, ולמטה, מתחת למילים "לחץ לתגובה" מופיעות המילים "שלח מסר למחבר/ת". תלחצי עליהן וכך תוכלי לשלוח מסר אישי. וסתם לידיעה - פונג ונועם הן המנהלות (בלשון נקבה) של הפורום.

פּוֹנְג

New member
קארין, שאלות טכניות על הפורומים וכל

האפליקציות הנלוות אליהם (כמו המסרון) תוכלי לשאול ולקרוא במאמרים של פורום מספר 10 (תמיכה טכנית) כל מה שאת צריכה לעשות זה לשנות את המספר שמופיע לך בסוף שורת הכתובת של האקספלורר (למעלה בקצה הדף, ממש מתחת לשורה הכחולה בה מופיע שם הפורום) ובקצרה - את המסר את יכולה לקרוא על ידי זה שתלחצי על המעטפה המהבהבת. ובכלל, כאשר הסמן מקבל צורה של יד, זה סימן שאת יכולה ללחוץ עליו ולפתוח חלון חדש עם הפתעות

חגיתלה

New member
קצב גדילת זקיק

הוא 1.5 - 2 מ"מ ליום כך שלדעתי ביום ראשון יהיו 17 מ"מ בערך בהצלחה

תודה חגיתלה את גם..

עושה זריקות? אם כן איזה? וכמה פעמים לקחת אותם? את יודעת אם יש הצלחה בזריקות פיורגון? תודה לך

חגיתלה

New member
אני הזרקתי פיוריגון

בשני מחזורי טיפול ובשניהם היו לי זקיקים גדולים ויפים. לא הצלחתי להרות אז אבל לא קשור... בהצלחה

את הגעת להפריה או שאת עדייו

עם זריקות? אני לא עושה הזרעה ואני מקווה שהפעם (זאת הפעם השניה שאני עם זריקות) זאת תיהיה האחרונה כי הבנתי שאם 3 פעמים עם זריקות לא ניקלטים אז צריך לעבור לשלב ההפריה? ויש לי עוד שאלה אלייך.. את יודעת אם יש קשר בין אי פריון להפלות חוזרות? תודה לך

חגיתלה

New member
אני לא בהפריה

אני יצאתי להפסקה מהטיפולים. אני לא יודעת מספיק פרטים בשביל לענות לך לגבי הזרעות והפריות. יש כאן בנות שעברו 3 מחזורי הזרעה לפני הפריה ויש כאלו שעברו 6. תלוי בגיל, בעיה, וכו'. ולגבי הקשר בין הפלות לאי פריון איני יודעת

חגיתלה אם ...

בא לך ליכתוב לי בת כמה את? האם יש לך ילד בבית? אני אספר לך על עצמי: אני בת 30 יש לי ילד בן חמש וחצי ושנתיים מנסה להרות. שניסיתי לפני שנתיים מיד ניקלטתי אבל נפל ובפעם השניה אחרי שנה של ניסיון ניקלטתי עם איקקלומין ושוב לא התפתח ועברתי גרידה. לאחר חודש וחצי נילטתי שוב ושוב נפל לי. לכן שאלתי אותך אם יש קשר בין אי פריון להפלות חוזרות. דרך אגב את הילד שלי הבאתי טבעי ובקלות תודה

חגיתלה את מכירה את פרופ'..

בידר או את פרופ' אדריאן שולמן? אני מטופלת אצלהם ברמת מרפא שמעתי עליהם המון המלצות תודה

אני יודעת שברמת מרפא...

יש מספר רופאים וכל יום מישהו אחר ביום חמישי פעם אחת היה לי את פרופ' בידר ובפעם השניה קבעו לי תור ליום רביעי אצל פרופסור אדריאן שולמן מי הרופא שלך?

למעלה