שאלה

payloon

New member
שאלה

שלום לכל בנות הפורום... אני לפני ivf הפרוטוקול מוכן, בקרוב מתחילים. מה ההבדל בין דקא ארוך לקצר? מה יותר טוב משניהם ולפי מה קובעים את הדקא? כמה זמן מתקיים כל תהליך הזריקות עד השאיבה? אני הבנתי שהשאיבה בהרדמה כללית אני מזה פוחדת מזה. אני בת 26 ובעלי בן 29 ומצב הזרע גבולי הבנתי שיש בזה משהוא ככל שצעירים זה יותר טוב. מה אחוזי ההצלחה בטיפול ראשון? הבנתי שמשלישי ומעלה זה ניתפס. אשמח לקבל עידוד ותשובות מורן.

פּוֹנְג

New member
את יכולה להסתכל בשאלות הנפוצות

(בסרגל הכחול למעלה) יש שם תשובה בדיוק לשאלה ששאלת. ובקשר להרדמה, תקראי את הסיפור שכתבה היום רוית, על כמה היא פחדה מההרדמה, ותראי שהשד ממש לא נורא. בהצלחה.

payloon - קודם כל בהצלחה!

בקשר לדקא הארוך (3.75) מזריקים אותו פעם אחת וכשמו כן הוא לטווח הארוך יותר הדקא הקצר (0.1) מוזרק מידי יום. לגבי הדקא הארוך, חייב להישמר במקרר (נראה לי שהקצר לא) דרך אגב יש גם תרופה (כרגע לא זוכרת את שמה, אם אני לא טועה זה דיפרלין, אבל לא בטוחה) שהיא אותו דבר רק שלא צריך לשמור אותה במקרר את הדקא קובעים לך בפרוטוקול (הרופאים כמובן) וכן, השאיבה היא בהרדמה כללית (בסביבות ה- 15-20 דקות) באמת לא נורא, תקראי את הודעה של רוית, עברה זאת בגבורה
בקשר לגילאים, מה בדיוק הכוונה כשצעירים, אתם בהחלט צעירים, מה לא? ישנם אחוזי הצלחה וילדים טיפול ראשון, לא יודעת מספרים, מקווה שאת תוסיפי לאחוזים!!
ושולחת גם כמה אנרגיות חיוביות

למעלה