שאלה

שאלה

אני יושבת לי בחדר ומורידה שירים בלייב של אלאניס מקאזה וכמובן שומעת אותם להנאתי פתאום מגיע השיר הבא : Tom Petty - Drift Away חשבתי שזאת טעות אבל פתאום שמעתי את אלאניס....! אהממ מה זה השיר הזה??

ועוד שאלה...

הרגע אחותי נכנסה לחדר שלי ושאלה אותי "שי שמעת את השמועות על אלאניס?" אמרתי לה "אהממ...לא איזה שמועות?" היא אמרה לי "לא שמעת עם הרעל?" אמרתי לה לא ועכשיו היא משגעת אותי ולא מספרת לי, על מה בדיוק מדובר?!

j u n k

New member
לא יודעת מה בקשר לשמועות

אבל היא אכן הקליטה עם עוד אומנים בינהם טום פטי ורינגו סטאר את השיר הנודע "DRIFT AWAY" GIVE ME THE BEAT BOYS... I WANNA GET LOST IN UR ROCK N' ROLL AND DRIFT AWAY....

Rוית

New member
רעל?..

מממ תוציאי מאחותך מידע ושתדעי ספרי גם לנו

אני אנסה

אבל זה יהיה קשה..בלעע..בכל אופן, היא אמרה שבזמן האחרון הרבה מדברים על זה...טוב איכשהו אני אוציא את זה ממנה.

chaos12

New member
knees of my bees

השיר בפתיחה של האתר הרישמי של אלאניס הוא ניס אוף מיי ביס? נ.ב. מה זה שירשור?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

chaos12

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני קורא הודעות בפורום וברקע urs ופתאום אני קולט את הנד אין מיי פוקט בסמלס לייק ניינטיס אבל שמתי לב רק באמצע כי היה מוזיקה ברקע. בקיצור זה אחד השירים הגדולים ביותר של אלאניס לפי דעתי

AlanisJunkie

New member
שרשור זה מה שעשיתי לשתי ההודעות

האחרונות שלך. שירשרתי אותן להודעה אחרת, כי הן חסרות תוכן משמעותי לגבי הפורום, ובאו אחת אחרי השניה (לא משורשרות זו לזו) תוך שהן מעיפות שרשורים גדולים וחשובים אחרים אל הארכיון. יכולת לחסוך ממני את זה אם היית פשוט בוחר הודעה שהנושא שלך קרוב אליה, או שהיא הודעה עם כל מיני הודעות לא קשורות, ופשוט היית לוחץ על "תגובה".

chaos12

New member
is it just me or

אלאניס מתכערת מיום ליום? או שזה השיער שלה? או שהיא לא פוטוגנית לאחרונה? או שהצלם גרוע? גם אם כן או גם אם לא היא תמיד תהיה my favorite אתמול ניסיתי להוריד את ניס אוף מיי ביס אבל לא מצאתי אז חלמתי שאני ואחותי (שגם ממש מעריצה את אלאניס) הזמנו את אלאניס שתשיר לנו את השיר וחיכינו למונית שלה שאמורה להגיע בשתיים בלילה אבל היא אחרה אז אחותי הלכה ואני בדיוק שבאתי ללכת המונית שלה הגיעה, היה לה שם שיער ארוך ומן בגד אדום כזה מגניב ומשקפיי שמש, אני לא זוכר מה היה אחר כך אני רק זוכר שהיא נשארה בבית שלי שעות אבל בסוף לא שרה את השיר. כשהיתעוררתי הייתי מזה בבאסה שזה היה רק חלום

chaos12

New member
יש לי עוד שאלה (כמה שאלות יש לי)

באיזה סינגל יצא גם קפוצ'ינו

chaos12

New member
דאאאאאאאאאאאאאאא

אני יודע שזה באנפלאגד אבל זה גם יצא באיזה סינגל מהJLP כי זה B-SIDE לא?

לא הוא לא יצא בשום סינגל!

התקופת jlp היא שרה אותו בהופעות, אבל לא שמה אותו בשום סינגל!

AlanisJunkie

New member
אני חושב שדן כבר ענה...

הוא לא יצא בשום סינגל ואין לו גירסא רשמית אחרת חוץ מזו שיש באנפלאגד. בקשר לפרינסס, אני זוכר שדיברו על כך שהיא הקליטה גירסת סטודיו לשיר והתכוונה להכניס אותה לSFIJ, וברגע האחרון החליטה לגנוז את השיר. אני זוכר גם שהמון מעריצים החליטו לשלוח לה מיילים כדי שתשחרר את הגירסא הזו. לא עזר, כנראה...

למעלה