שאלה

payloon

New member
שאלה

אני לפני טיפול הפריה עכשיו מכינים לי תוכנית. מישהיא יכולה לומר לי מה ההבדל בין דקא ארוך לדקא קצר? שניהם אותו דבר או שאחד מבניהם יותר טוב ? אשמח לקבל תשובה. מורן.

סנונית 1

New member
תשובות...

דקא ארוך הוא דיכוי שמקבלים מהיום ה21 למחזור ועד לשאיבה. דקא קצר מקבלים ביום השלישי למחזור יחד עם הגונל דומיהםץ מה הכי טוב כל רופא ושיטתו רק מפורום פוריות של איכילוב כתב לי הרופא שהפרוטוקול הארוך מקובל יותר בארה"ב. שיהיה בהצלחה.

Big Mama 1

New member
תשובה! ../images/Emo24.gif

דקא קצר הוא זריקה יומית שטווח הפעולה שלה קצר 0.1 או 0.05 ביום תלוי בפרוטוקול. דקא' ארוך הוא זריקה אחת שטווח הפעולה שלה ארוך, מקלים פעם אחת בפרוטוקול. מה שסנונית התכוונה זה "פרוטוקול ארוך" שמתחיל מהיום ה21 למחזור בדיכוי שנקרא גם דיכוי ארוך, אבל לא דקא' (דקפפטיל) ארוך. דקא' הוא שמה של התרופה - דקפפטיל.

eti22

New member
האם דקא קצר צריך מקרר../images/Emo35.gif

כי בבית מרקחת אמרו שלא ואני משום מה תמיד שמתי במקרר
דבר שני הוא שהתחלתי להזריק את הדקה בבטן ומשום מה הפעם די שורף לי וכואב לי אחר כך ויש גם אדמומיות
אני חייבת לומר שתמיד הזרקתי דקה ככה ,ואף פעם לא כאב לי,אבל כנראה שהוא רוצה להפתיע
שיהיה לכולכן סוף שבוע מקסים
אתי

Big Mama 1

New member
אם זה דקפפטיל אז כן ../images/Emo132.gif

אבל דיפרלין לא צריך. אם את לא מבדילה אז לפי המזרק, אם זה בא מוכן זה דקא', אם צריך לדלל ולהכין זה דיפרלין. אני מקווה שזה אותו דבר אצלכם בגולה
לגבי האדמומיות, תשימי קרח. יאללה, שיהיה בהצלחה, תעשי הכול כמו גדולה ותבשרי בשורות טובות בהקדם. סוף שבוע רגוע, ד"ש לאימא.

eti22

New member
כתוב דקפפטיל אבל זה לא בא מוכן

זה בא אמפולות ואבקה תודה בכל מקרה
אתי

למעלה