שאלה

Govany rosso

New member
שאלה

מה הסיפור על האולם עם ה5000 מוקומות? איך אפשר לבנות אולם עד שתתחיל העונה של היורוליג?

Govany rosso

New member
אני לא מבין מה

מפריע לאנטישמים אם נשחק במלחה, זה בעייה שלנו שנארח באולם יותר קטן ויהיו פחות הכנסות

rshamir

New member
זה לא עניין של אנטישמיות

ולא חייב לקחת חמש עונות. מלחה הוא לא אולם ברמה גבוהה ולא עומד בסטנדרטים - זה כמו שבכדורגל בית"ר היתה מבקשת לשחק משחקים בימק"א בליגת האלופות - אלה פשוט סטנדרטים שונים. ניתן להקים אוהל מיוחד בו 5000 מקומות - אוהל כזה עמד במשך שנים בשרלרואה (אם אני לא טועה) ובו שוחקו המשחקים עד שהקימו אולם גדול שם, ןיכול להיות שזה מה שיעשו כאן בירושלים.

Fantasy WRC

New member
והכל תודות ללפולינסקי

אם הוא לא היה עוצר את תקציב בניית האולם החדש ועביר אותו לתקציב הישיבות בירושלים, כבר היום היה לנו אולם.. חבל שברקת לא נבחר...

rshamir

New member
בחייך?

כאילו שבזמן אולמרט קרה משהו עם התוכניות לארינה.

לא משנה מה הוא יעשה...

תמיד הדתיים יגידו שהוא נותן יותר לספורט ותרבות מאשר להם, כי הוא רוצה ל"מצוא חן" בעיני התושבים שיראו שאפילו שהוא חרדי, הוא נותן לכולם. (כבר יצאו במאה שערים מודעות נגד המילגה של הרבע מיליון ש"ח שהוא נתן שלשום להפועל ירושלים...), ומצד שני, החילונים תמיד יגידו שהוא נותן כסף רק לישיבות ורבנים, במקום להשקיע בספורט ותרבות... איזה בן אדם מסכן...אני במקומו בכלל לא הייתי רץ להיות ראש העיר, זה היה כבר ברור מראש שכל החיים שלו הוא יהיה תמיד תחת לחץ. משני הכיוונים.

Fantasy WRC

New member
אולמרט אישר את בנית אולם חדש,

לפולינסקי ביטל אותו.. וחוץ מזה, אני רואה הרבה בעיתונות איך לפולינסקי עושה יותר נזק מאשר תועלת.. כמו שאמרתי קודם, זה רק דעתי..

אני מבין אותך.

ואני דווקא רואה תשבחות (שלדעתי הם יותר מידי על ראש העיר) בעיתונים. איך זה יכול להיות? כל אחד מאיתנו קורא עיתונים של הציבור שלו. אני גם זוכר להפך, כשאולמרט היה ראש העיר, הוא היה מושמץ בעיתונים שלנו, ומהולל אצלכם. אין בעולם צמד מילים כזה, "עיתון אובייקטיבי..."

WorldCenter

New member
עירית ירושלים רוצה לבנות עוד העונה

אולם חדש - (בקישור) הכתבה היא מוואלה אז לקחת את כל מה שקוראים שם בערבון מוגבל...

rshamir

New member
זאת ידיעה נכונה

ההודעה הרשמית על כך יצאה מהעירייה.

rshamir

New member
התוכניות לא בוטלו

וחוץ מלהצהיר על כוונות להקים אולם, אולמרט לא עשה הרבה בנושא, כך שלופוליאנסקי בכל מקרה לא עשה פחות ממנו. גם בזמנו של אולמרט דיברו הרבה על הרחבת מלחה או הקמת אוהל, אבל רק עכשיו זה קורה בפועל.

Fantasy WRC

New member
אני אישית שמעתי שהתחילו לבנות

את אולם, אז זה קרה בדיוק כשהתחלפו ראשי העיר בניהם..ואז זה הופסק, אז אפשר להגיד שלא בנו הרבה, אבל הבסיס כבר יש..

rshamir

New member
לא רק שלא התחילו לבנות

אפילו לא התחילו לבקש אישורי בנייה ולתכנן את המבנה. לא היה כסף, לא היה מקום מוסכם ולא היתה תוכנית. היו רק דיבורים.

Fantasy WRC

New member
חוץ מזה, מדובר ב5 אלף מקומות

זה עדין כלום.. למה שלא לבנות במכה אחת אולם של 15 אלף מקומות או יותר.. למה לסבול כל פעם בניה מחודש של אולם? מה אם יורוליג תחליט פיתאום ש 5000 זה לא מספיק? מה תעשה עירייה אחר כך? תבנה עוד 2000 מקומות? לא חבל על הזמן?

rshamir

New member
פשוט מאד

עד חודש אוקטובר אי אפשר לבנות אולם של 15,000 מקומות. כן אפשר לבנות אוהל של 5,000 מקומות.

Fantasy WRC

New member
אבל תסביר לי מהשהו, מה זה אוהל?

זה זמני, מבנה ממלבנים או מחומר אחר, כמו קירקס?

rshamir

New member
זה מבנה זמני

לא בנוי מלבנים אלא מיריעות מוצקות ואטומטת. כבר אמרתי שבבלגיה, אם אני לא טועה בשרלרואה, עמד אוהל כזה במשך שנים כאשר נבנה אולם חדש, ויכול להיות שיביאו את אותו אוהל שעמד שם.

Fantasy WRC

New member
איזה כיף לנו.... ../images/Emo4.gif

אם לא היו מאשרים ומבטלים כל הזמן, כבר היום היה לנו אולם של 15 אלף מקומות... כפי שנאמר "רק בישראל"...

למעלה