שאלה

טלמ

New member
שאלה

כבר הבנתי שאיי ג'יי עוזב אבל באד והארייט? הם תכלית הסדרה

harmless

New member
מי אמר שבאד והארייט עוזבים????

וממתי הם "תכלית הסידרה"?

JAG adiction

New member
באד והארייט הם באמת לא תכלית הסידרה

הארם ומאק הם תכלית הסידרה. הייתי חייבת להגיד את זה קודם... עכשיו... מה נשמע כולם? אם מישהו רואה את התוכנית "שרות קרבי" בAXN, שמתם לב שגם קלרק פלמר, סטורג'ס ובאגמי השתתפו שם בהופעות אורח?

טלמ

New member
הסבר לשאלה

מתחת להודעה שלי כתוב שהם עוזבים והתכונתיי שבלעדיהם ובלי איי ג'יי אין לסדרה המשך כי למרות שהארם ומאק דמויות חשובות מאוד הם לא היחידות. אבל מצד שני אולי מג תחזור.....

harmless

New member
../images/Emo58.gif בערך

אם היית קורא יותר טוב היית רואה שזה לקוח מפיק!!!! שום דבר לא יקרה לבאד והארייט. מג לא תחזור- כי דון לא אוהב אותה ובגלל זה הוא העיף אותה מההתחלה. איי ג'יי עוזב- כי השחקן רוצה לפרוש. ועד כמה שזה כואב לי שהוא עוזב הסידרה יכולה להמשיך בלעדיו. הסידרה לא תוכל להמשיך לעומת זאת- אם הארם ומאק יעזבו! אולי אתה לא מסכים אבל הם הדמויות המרכזיות של הסידרה והם אלה שמעבירות את העלילה!

JAG adiction

New member
מתי המפגש הבא בפורום?../images/Emo58.gif

אני גם רוצה להגיע, אגב, החיים של באד והארייט הם קצת יותר מידי קיטשיים, לא? הכוונה ,עד הפציעה של באד.. מה קורה לו אחרי זה?

harmless

New member
../images/Emo58.gif

המפגש הבא זה מחר- בדרך כלל ב- 22:00. אבל בדרך כלל יש אנשים בצ'ט כל יום בשעה הזאת. והחיים של באד והארייט ממש לא קיטשיים- שכחת שהם איבדו את התינוקת שלהם??? וכמובן הפציעה של באד. הוא הצליח לחזור לג'אג ועכשיו הוא שם כרגיל במתכונת מלאה

JAG adiction

New member
אבל זה לא סוף הסידרה אם גם הם יעזבו

נכו שזה יהיה חבל מאוד כי הם קורעים אותי מצחוק,ואני אוהבת אותם, אבל יש הרבה דמויות חדשות ומעניינות.
רציתי לשאול מי זאת מאטי ומה הקשר שלה להארם?

harmless

New member
בטח שזה יהיה הסוף!!!!!!!../images/Emo58.gif

אין אפילו ספק בעניין!!!!!!
הארם הוא האפוטרופוס של מאטי. אבא שלה הוא אלכוהוליסט שהרג את אמא שלה בתאונה.

harmless

New member
ספוילר

היא הייתה בעלת grace aviation איפה שהסטירמן שלו מוחזק. הוא עבד בשבילה in crop duting אחרי שהוא פוטר מה- CIA . ואחרי זה הוא הגיש בקשה לבית המשפט להיות האפוטרופוס שלה

../images/Emo58.gifתרי? את פה?../images/Emo14.gif../images/Emo25.gif

מה המצב בונבונה? יש לי וידוי קטן, ולא מפריע לי שכולם ישמעו אותו... אני אוהבת אותך
ומה שעשית, אני אפעם לא ישכח לך...
מה עשית לי גברת קטנה הא? גרמת לי לבכות ככה?
הלב שלי כאן עבר החייאה איזה שעה ברציפות עד שמצאו דופק... תרי...אני יודעת שאנחנו שונאות את DPB, אבל אחרי EOUA מגיע לו מינימום אוסקר ואני מבטיחה גם לא להציק לו יותר מידי(עד גבול מסויים כן?). איזה פרק מדהים בונבונה... מה הוא עשה לי..כמה טישיו גמרתי... באיזו רגישות הוא כתוב, באיזה יופי הוא מבויים ...וכמה שהם יפים...אחח כמה שהם יפים שם... חחחח ד"ר הוט... כמה יש לי להגיד עליו... שמת לב איך הוא העלה אותה על השולחן? איזו אינטימיות...נראה לי שעם כל הנשיקות המעטות שהיו בינהם במהלך השנים זה היה הפרק שבו הם נגעו אחד בשני בצורה הכי עדינה אוהבת תשוקתית ויפה שראיתי עד עכשיו...איוש.. כמה שזה היה יפה... ובונבוני? עם הגופיה הלבנה שלו? שריוריו! חחח איך הייתי רוצה להיות עטופה בזה דבר אפילו לרגע..חחח אבל אני לא האישיו כאן הייתי אומרת... זה בהחלט אחד הפרקים שאני נהנתי מהם בכל רגע. בד"כ הפרקים שבהם המציאות היא מן דימיון או שחזור שלך פעם אני לא כ"כ אוהבת, בגלל זה לא הייתי להוטה לראות את הפרק הזה..כמה טעיתי... כמה כאב לי שהיא מתה בסוף...זה ממש קרע את ליבי ... הא..אפילו בפרקים כאלו קשה להם להיות יחד... כמה חיים שני האנשים האלה יצטרכו לעבור עד שתהיה להם ההזדמנות להיות יחד? בקיצור תרי היקרה, היום עשית אותי מאוד שמחה ואני חייבת לך על זה. אני משתדלת להחזיר את חובתיי יקירה. חחח...כמה צחקתי כשניסיתי לפענח את התשובה שלסוגיה הקשה שלך ושל גל.."היו תחתונים מתחת למכנס... לא היו תחתונים.." חחח ..אז לדעתי, לא היו תחתונים... וזה מה שגרם לפרק להיות עוד יותר שווה לצפיה..חחח..אז זה כבר 2 נגד 1 בסוגיה הזו...הוא בהחלט לא לבש תחתונים... חוצמזה, לגבי שאר הדברים... את יודעת תרי, הדבר הראשון שפתחתי, וממש באקראי, עוד לפני שפתחתי את הפרק וראיתי אותו ועוד לפני כל הקטעים שיש שם, פתחתי את You were always on my mind חחח..תארי לעצמך לאיזו אווירה זה הכניס אותי... דאמט... הם כ"כ צריכים להיות ביחד... ודי כבר להרגשות הרעות שיש לכם... יהיה בסדר. אין כזה סיכוי שלא ייתנו להם להיות יחד. לא כי DPB מפחד לחייו אם לא ייתן להם להיות יחד ממש לא... בגלל שאם נסתכל מקרוב על נפשו של האדם הזה DPB נבין שהוא שיפרי בדיוק כמו כולנו.. ואני החלטתי שאני מודה לו על כך שהוא נותן להם לרצות אחד את השני יותר ויותר. הוא בהחלט שומר לנו את הסוכריה לסוף... באחד מקטעי הוידיאו תרי, יש את הקטע שהארם מבקש ממאק להעיד בשבילו במשפט של מאטי. הם מדברים שם בין לבין על היחסים שלהם ויש להם הרבה כעס אחד כלפי השני. הוא כועס עליה למה היא כבר לא נותת לו סיכוי והיא מאשימה אותו בכך שהוא לא מנסה חזק מספיק... תאמינו לי.. יום אחד אנחנו נראה אותו מנסה חזק מספיק והיא תעתר לו. בייבי דיל? זה לא ייקרה שם לדעתי. DPB לא ייתן לזה להיות כזה צפוי אז אל תתאכזבו אם זה לא יהיה עכשיו. באמת לא צריך להתאכזב, לדעתי הוא ייתן להם להיות ביחד בצורה אחרת. יפה יותר, ראויה יותר ולא רק בגלל שהם מוכרחים לקיים איזשהוא הסכם..אלא מאהבה חזקה ועצומה , כאב ותסכול רגשות עצורים שלא ניתן להם ביטוי בגלל אגו. אולי זה יקרה בסופו של דבר ששניהם יוותרו על האגו שלהם יחד וירשו לעצמם להיות פגיעים. זו הדרך הראויה לסיים את כל הסיפור הזה וככה לדעתי הכל יקרה. חחח... חוצמזה אני בספק אם הגעתם עד לכאן כי כתבתי כ"כ הרבה..חחח לא נראה לי שכתבתי כ"כ הרבה אי פעם בפורום הזה.. תרי? ראית מה גרמת לי ילדה? חוצמזה , לסיום.. מה שאני שלחתי לך אמנם יפה מאוד , אבל לא מתקרב למה שקיבלתי ממך..תודה רבה רבה רבה . ולגבי השאלה שלך מה קרה עם ה5 דק' הראשונות של CB זה מצחיק.. במיוחד בשביל הפרק הזה כיוונתי את השעון המעורר ל 4.30 ...חחחח והפרק התחיל ב4.25... את מבינה? חחח אני כזו קוקוית...איחרתי ב5 דק' בגלל המעופפות שלי... לא נורא אבל..אני מקווה שבכל זאת נהנת ממה שראית שם זה באמת פרק טוב. אז התעייפו לי האצבעות..חחח נפגש בצאט עוד מעט.

ד"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ-א-י-ז-ה פרק זה בדיוק שהארם נכנס למאק לאמבטיה ובוהה בה כמה דקות ואמר לה שהוא שכח כמה היא יפה?!?!?!?! לענות לי וממממממיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meitali james

New member
סוזי כמה את מסוגלת לכתוב?

חישבתי ומההודעה הראשונה עד להודעה השנייה עברו 49 דקות. כמה אפשר לכתוב?!?!?! טוב אני יודעת שמדובר בדיויד וכנרה בםרק ממש שפירי ,אבל עדיין, אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה! תגידי זה הפרק שהיא שלחה לך עם ה"צבי"?

חחח... אני מסוגלת להרבה יותר...

זה דיויד FCOL!מה חשבת????????חוצמזה שזה לא לקחת לי 47 דק'.. אחרי ההודעה הראשונה ראיתי עוד כמה דברים ואח"כ כתבתי את השניה... לגבי הצבי... על איזה צבי את מדברת? הצבי היחידי שאני מכירה זה שמעון מפינת החי כיף בראשון לציון...~~~~~פרצוף מלאכי~~~~

שירה... הכל אמת לאמיתה...

ולמה את צריכה עוד שניה? חחח אני כבר ברגע הראשון עשיתי בריכה... חוצמזה... למה החותמת שלך לא מעודכנת?!?! ועוד משהו...דניאל לא אמורה לחזור היום?

למעלה