שאלה...... איזה שירים של הביטלז ורדיוהד אלאניס חידשה!?
J j u n k New member 13/4/04 #2 תשובה.. בערב לזכרו של ג'ון לנון היא שרה את dear prudence גרסה מדהימה לטעמי.. (מה שמזכיר לי שמזמן לא שמעתי את זה *לוחצת פליי*...) רדיוהד- היא חידשה בהופעה חיה את fake plastic trees ,הגרסה הניתנת להורדה בנט באיכות די גרועה..
תשובה.. בערב לזכרו של ג'ון לנון היא שרה את dear prudence גרסה מדהימה לטעמי.. (מה שמזכיר לי שמזמן לא שמעתי את זה *לוחצת פליי*...) רדיוהד- היא חידשה בהופעה חיה את fake plastic trees ,הגרסה הניתנת להורדה בנט באיכות די גרועה..
A AlanisJunkie New member 13/4/04 #6 אני דווקא זוכר שהיו לי שתי גירסאות לשיר הזה ושתיהן היו באיכות די טובה. *הולך לחפש את הדיסק עם האמפישלושים*
אני דווקא זוכר שהיו לי שתי גירסאות לשיר הזה ושתיהן היו באיכות די טובה. *הולך לחפש את הדיסק עם האמפישלושים*
L Lotzifer New member 14/4/04 #7 תודה.... אבל מצאתי קבצים שכתוב שהיא חידשה את Happiness Is A Warm Gun של הביטלז, וגם את creep של רדיוהד......
תודה.... אבל מצאתי קבצים שכתוב שהיא חידשה את Happiness Is A Warm Gun של הביטלז, וגם את creep של רדיוהד......
U UnderLittleJunkie New member 14/4/04 #8 את קריפ היא לא חידשה ואת Happiness Is A Warm Gun היא כן! אני לא זוכר אם יש לי את הביצוע שלה וגם אם כן הוא באיכות מזעזעת
את קריפ היא לא חידשה ואת Happiness Is A Warm Gun היא כן! אני לא זוכר אם יש לי את הביצוע שלה וגם אם כן הוא באיכות מזעזעת
R Rוית New member 14/4/04 #9 אכן באיכות מזעזעת.. רוב החידושים, בגלל שהם קרו פתאום באמצע הופעה חיה, הם באיכות ירודה למדי..