שאלה

payloon

New member
שאלה

אני לפני טיפול ivf ליפני החג ביקשתי שיכינו לי תוכנית ואמרו לי שאחרי החג התוכנית תיהיה מוכנה, התקשרתי ועדין לא מוכן. כמה זמן לוקח להכין תוכנית ? מיום התוכנית צריך עוד לחכות ? חיכינו יותר מידי זמן, דיי נימאס. למרות שאני ובעלי נורא מפחדים מהטיפול, אבל אין ברירה. מעניין אותי אים יש בחורות שניקלטו בהפריה ראשונה? לא ניראה לי שיש דבר כזה, כל מי שאני שומעת מהשלישי ומעלה נורא מפחיד. אצלנו הבעיה בזרע הוא גבולי והרופא אומר שזה לא רציני. בקיצור אשמח לקבל תשובות מעודדות מבנות שבאותו סרט. זה יעזור . תודה מורן.

אלה 2

New member
בטח שיש הצלחות בהפריה ראשונה!!!

אמנם לא אנחנו אבל ראיתי בפורום הרבה תגובות חיוביות לעניין.
מקפיצה כדי לעודד וההחזיק אצבעות
וכדי שמי שהצליחה תראה ותגיב!

לי מ ו ר

New member
,תתקשרי אליהם עוד יומיים

ותראי מה קורה. חול המועד זה הזמן שהמחלקה סגורה, ועכשיו היא חזרה לפעולה מלאה. אל תתביישי לנדנד, וללחוץ. מציעה לך להתקשר בסביבות 13-13:30, שהאחיות עונות לטלפונים, ולבקש תשובה ברורה. יש הצלחות גם בהפריה ראשונה. פונג הכיסה השבוע את כל סיפורי ההצלחות למאמרים. כנסי ותקראי את הסיפורים, שלעיתים ממש לא יאמנו. אולי משם תשאבו כוחות.

venus13

New member
על תכניות קליטה ומה שביניהם

קודם כל להכין תוכנית לא צריך לקחת יותר מכמה דקות מזמנו של הרופא ואם צריך ללחוץ - אז עשי זאת - זה הזמן שלך וההריון שלך ובטח שיש הריונות מטיפול ראשון שאלי בפורום הורים אחרי טפולים אצלי למשל הריתי לאחר החזרת מוקפאים משאיבה ראשונה שיהיה בהצלחה ומהר ונוס

היי מורן

מורן יקרה, לפני קצת יותר מחמש שנים עשיתי IVF ראשון, וכיום רעותי בת ארבע וחצי, מקסימה להפליא!! בנוסף, לפני כשנה וחצי התחלנו סדרת טיפולים נוספת. IVF ראשון לא הצליח אבל השני כן, וברגעים אלה רביד מברברת ומתגלגלת על השטיח!!! אצלנו היתה בעיית זרע חמורה ביותר, ממש כמעט חוסר מוחלט של תאי זרע, ובכל זאת הצלחנו. אני רק לא מבינה מדוע התכנית מתעכבת. אצלנו הרופא הכין את התכנית על המקום, כלומר, באותו היום שבאנו לפגישה הראשונה. בכל מקרה, אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, ותחשבי חיובי, כי זה תמיד עוזר. ושוב, המון בריאות והצלחה, אמא של רעותי ורביד.

למעלה