שאלה

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
שאלה

איך אני יכולה לדעת האם אני באמת מכורה למה שאני עושה? אולי אני לא? אולי זה בדמיון שלי שאין לי שליטה על כך, ובעצם יש לי אולי אני סתם מתפנקת בלומר שאין לי שליטה על כך, או שמא באמת אין לי שליטה. מצד אחד אין שליטה לאחרונה לחלוטין יצאתי מכלל שליטה אני לא מפסיקה לקנות דברים אם זה באינטרנט ואם זה בכל מקום אחר. ואתמול שהודיעו לי שהתקבלתי לעבודה לא הפסקתי לקנות כי המחשבה הייתה בקרוב תהיה לי משכורת לא שזה משנה כי אני בחובות ומינוסים מטורפים. אז מה עושים? יש דבר כזה התמכרות לקניות? את אמרת שיש לזה קווים דומים להימורים האומנם? האם צריך מישהו מהוקצע בתחום או שמא אפשר זוטר... טוב, אפסיק להלאות..... ביי

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה עדן,

נתחיל מכך כי לעולם איש אינו מלאה בבית הזה, במעגל הזה. אם מישהו נכנס אלינו ומבקש לשלב ידיים איתנו ולשתפנו בבעייה - אנחנו תמיד נהיה רשובים וננסה במיטב כוחותינו לעזור. את שואלת על שליטה, וחוששת שאת מאבדת שליטה, את מתחבטת בבעייה ותוהה אם זו בעייה או שמא רק "פינוק" , ובכן עדן, מי כמוך מכיר את "עדן" ? מי כמוך יודע האם באמת איבדת שליטה על היכולת שלך לעצור ולומר "עד כאן" להציב גבולות הגיוניים ל"מסע הקניות" שלך, למשל? אכן, קיימת התמכרות ל"קניות" דומה היא להתמכרות להימורים, אלא שבקניות את "מצ'פרת" את עצמך בדברים שאת אוהבת ורוצה - להימור כידוע אין סיכוי. רק מה? את קונה על חשבון מה שעדיין אינו בחזקתך, את קונה בהסתמך על "המזל שאולי יהיה לך" ...זה כשלעצמו הימור - ולעיתים הימור מסוכן. עכשיו, צאי וחישבי: טרם כיסית את המינוסים ה"מטורפים" וכבר את מגדילה אותם על חשבון "הכנסות עתידיות" - .... הימור, עדן. הימור מסוכן. הימור הוא התמכרות, התמכרות היא מחלה, האם ניתן להסיק כי הימור הוא מחלה? כן. עדן, בהחלט כן! וכאשר המהמר יוצא משליטה - כפי שאת מציינת, שקורה לך - הצעתי לך, חפשי עזרה מקצועית, הדרך למטה - מאוד מהירה. איבוד השליטה מתגבר על כל דבר אחר. אנחנו תמיד כאן לתמוך. לשלב ידיים. לקבל ולאהוב. בהצלחה עדן. עם הרבה תקווה

למעלה