שאלה

salingre

New member
שאלה

אני יכל לשים בואה צעירה בת שנה ופיתון מתכדר באותו הטרריום לשבוע? חייב תשובה מהר בתודה מראש אורי סלינגרה

איזה אורך הבואה ואיזה אורך הפיתון

מתכדר? המתכדר עלול למחוץ את הבואה. אבל תגיד באיזה אורך כל אחד ואני אגיד לך במדויק. רע ליבני

salingre

New member
הבואה...

80 ס"מ והמתכדר 40-55 ס"מ אני רוצה לנסוע אחרי התארוחה לקנות פיתון מתכדר ורק עוד שבוע חוזר האיש שאני רוצה לקנות ממנו טרריום...(אקוריום עם סדק מתוקן בקרקעית ב100 שקל) זה רק לשבוע

אני חושב שאתה יכל...

לשים אותם ביחד באותו טרריום לשבוע כי אני לא חושב שהבואה תוכל למחוץ את המתכדר. רע ליבני

salingre

New member
תודה רבה אחי ו לא היא לו יכולה...

למעוך כלום בינתיים היא שוקלת רק איזה חצי קילו ואני ראיתי אנשים שדרסו נחשים על כביש וכלום לא קרה לנחשים אז תודה רבה

BabaGee

New member
אולי באמת תנסה את זה קודם

תסע על שניהם (כל אחד בנפרד) עם מכונית ואם לא יקרה להם כלום אז תשים אותם ביחד לשבוע ותוכל להיות רגוע שהם לא יזיקו אחד לשני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! זו לא הייתה הצעה רצינית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושב שאתה יכל...

לשים אותם באותו טררום לשבוע כי אני לא חושב שהבואה תמחץ את הפיתון מתכדר. רע ליבני

למעלה