שאלה...

SadClown

New member
שאלה...

לפני די הרבה שנים, כשהייתי ילדה קטנה דוד שלי ז"ל נפטר בזמן השתלת ריעה, לפני כמה שנים דודה שלי{אחותו} סיפרה שהיא הלכה לישון ולפני שהיא נרדמה, כאילו כשאתה כמעט רדום אבל עוד לא ישן היא ראתה את הפנים שלו מולה פתאום. היא חושבת שהוא רצה אולי למסור לה משהו, להגיד לה משהו. היא בטוחה שזה לא היה חלום! אולי צריך לציין שבאותה התקופה הייתה מריבה עם אלמנתו, ועד עכשיו היא לא ממש מדברת עם שאר המשפחה. היא חושבת שאולי הוא רצה למסור לה שיפסיקו לריב... אבל זה יכול להיות? כי אם הנשמה שלו עברה גלגול או משהו איך היא חזרה כמה שנים אחרי מה שקרה? זה קצת מפחיד, אבל נורא מסקרן. דודה שלי לא דיברה על זה שוב... רק באותה הפעם. אבל כששמעתי את זה הייתי בשוק וזה עדיין מסקרן אותי.

k8נורית

New member
צהריים טובים

המקרה שלך נורא מזכיר לי מה שקרה לחברתי. דוד שלה מת,ואחותו חלמה עליו זמן רב לאחר שמת, אפילו חלמה שהעביר לה מסרים לסיים עם המריבות והחיכוחים בינה לבין אלמנתו. יתרה מזאת , המוות שלו נובא ע"י מגדת עתידות, מאז המקרה הזה התחלתי להאמין במגידי עתידות. למקרה שלך, אם אני לא טועה , כפי ששמעתי , מתים שבאים בחלום לקרוביהם שנים אחרי נשמותיהם לא השתחררו עדיין... אני מדגישה זו רק דעתי יום טוב, שבת שלום

I am a freak

New member
דעתי היא ../images/Emo26.gif

אתם פשוט חייבים להפסיק לריב לריב, גם למען כבודו וגם בשביל שלום המשפחה שלכם. הפריק.

למעלה