שאלה???

• פותח הנושא smop
  • פורסם בתאריך

smop

New member
שאלה???

שלום לכולם , אני חדשה פה וחדשה בנושא בכלל. כבר שנה וחצי אנחנו מנסים וזה לא ממש הולך ליאחרי בדיקות לי יש שחלות פוליצסטיות או משהו כזה ובעלי הוא גבולי הרופא קבע הזרעה. מישהו אולי מוכן להסביר לי מה זה אומר מה השלבים ומה הסיכויים אני כבר מיואשת. תודה מראש

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה. |u4|

הזרעות - אין מה לפחד מהן. הזרעות זה אומר שביום הביוץ בעלך יתן זרע במעבדה בה משביחים אותו, בוררים את הזרעים הטובים בלבד ואחר כך מזריקים אותם (לא עם מזרק ומחט
) ישירות לרחם. הזרעות אפשר לעשות על מחזור טבעי שלך רק יש צורך לעשות מעקב US ובדיקות דם על מנת לזהות מתי את מבייצת במידה וזה לא מצליח מתקדמים הלאה ומקבלים הורמונים שמגבירים את ייצור הזקיקים. אני לא יודעת להגיד לך את אחוזי ההצלחות. אבל יש הצלחות לא מבוטלות. בכל מקרה, איני יודעת מי הרופא שלך ואם הוא מומחה לפוריות, אבל נראה לי שזה הזמן לעבור לאחד כזה. בהצלחה.

smop

New member
קודם כל תודה רבה

קצת הרגעת אותי ,שלחו אאותי לדר' ויצמן בראשל"צ , שמעת אליו? או אולי יש מישהו שאת יכולה להמליץ?

smop

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ואיך פותרים את הבעיה מעבר ללרזות כי זה בתהליכים

שירן55

New member
ויש קשר להרזיה...

ראשית כל, דיאטה מאוזנת והתעמלות מאוד עוזרים בעניין השחלות הפול' ובכלל לשמירה על איזון ובריאות הגוף

אגבלא רוצה לדכא אבל...

אני בעלת שחלות פוליציסטיות ובלי קשר כבר כמעט לפני שלוש שנים עשיתי תפנית בתזונה שלי ועכשיו אני אוכלת בריא (אפילו מאוד) ו...נדה. תמיד נכון ובריא יותר לאכול נכון ומאוזן ואני מרגישה טוב כך...הגוף שלי מרגיש טוב....אבל אני ממש לא מרגישה שינוי בפרופיל ההורמונלי שלי. אבל אולי זו רק אני. המון בהצלחה.

בולה101

New member
בלי קשר לפוליציסטיות

אמר לי פעם רופא שהשומן לוחץ על הרחם ומקשה על הקלטות ועל העובר להתפתח.

Galit29

New member
לא אצל כולם

יש לי חברה בהריון מתקדם ועוד קרובת משפחה ושתיהן איך לומר....... לא מידה 48 אלא קצת יותר - ולא היתה להן בעיה. אז זה מאוד אינדיוידואלי. מה שכן עם שחלות פוליציסטיות יש דיאטה דלת פחמימות או משהו כזה - משהו שקשור לרמות אינסולין בדם.

debby12

New member
מנהל
הפתרון לשחלות פוליציסטיות

יש כמה מישורים. בעיקרון בד"כ מתמקדים בלמצוא דרך שתגרום לך לבייץ. מתחילים עם כדורים שמשרים ביוץ (איקקלומין). ואם זה לא ידגדג לך את השחלות לבייץ אז "עולים מדרגה" לזריקות. אין סיבה להיות מיואשת -- שחלות פוליציסטיות נחשבת בעית פוריות קלה יחסית לטיפול.

נטע503

New member
לא להתייאש והתהליך פשוט למדיי.

כמו שכתבו למעלה התהליך קל ולא כואב ועל שחלות פוליצסטיות אפשר לגבור בקלות. שיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם את במכבי אני מניחה שנשלחת לדר' וייסמן, את ביידים טובות
. שחלות פולציסטיות זאת תסמונת בה במקום שיתפתח זקיק אחד מוביל, מתפתחים הרבה זקיקים. אף אחד מהם לא הופך זקיק בשל ולכן גם אין ביוץ. השלב הראשון הוא לגרום לגוף שלך לבייץ. מן הסתם תקבלי בשביל זה כדורי איקקלומין. הזרעה, היא תהליך בו הזרע של בעלך נשטף ומוזרק ישירות לרחם. בצורה כזאת נחסכת ממנו הדרך במעלה צוואר הרחם. הסיכוים שלך הם כ51% לבת וכ49% לבן
. יש גם סיכון להריון רב עוברי. על שחלות פולציסטיות ועל הזרעות תוכלי לקרוא במאמרי הפורום, בקישורים ובשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול בראש העמוד). בהצלחה נועם

smop

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה רבה. עודדתם אותי מאוד ואני מקווה שהכל יהיה בסדר. אני ממש שמחה שמצאתי אתכם. תודה

למעלה