שאלה.. הספרים עת,מבחן,מלחמת התאומים הם אחרי רשומות רומח הדרקון או לפני?
R ReisTlin1 New member 31/3/04 #1 שאלה.. הספרים עת,מבחן,מלחמת התאומים הם אחרי רשומות רומח הדרקון או לפני?
R ReisTlin1 New member 31/3/04 #2 אהה. ואם הם אחרי אז מה לקרוא לפני את הספרים הללו או אגדות רומח הדרקון? :\
M midnight dragon New member 31/3/04 #3 קרעת אותי ילד... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הספרים האלה הם האגדות... וכבר שאלת אם האגדות זה לפני או אחרי הרשומות.. ואני בעד סקילה המונית הפעם אני מביאה את הכיבוד
קרעת אותי ילד... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הספרים האלה הם האגדות... וכבר שאלת אם האגדות זה לפני או אחרי הרשומות.. ואני בעד סקילה המונית הפעם אני מביאה את הכיבוד
K Knotted String New member 31/3/04 #6 לא לא!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif הוא שואל באיזה סדר לקרוא את הספרים..
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 1/4/04 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif ד"א, מה קורה עם האשה הזאת שאמרתי לה להיכנס לפה? למה היא מחכה?
../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif ד"א, מה קורה עם האשה הזאת שאמרתי לה להיכנס לפה? למה היא מחכה?
S SaberTooth New member 31/3/04 #8 לינץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
לינץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M midnight dragon New member 1/4/04 #12 אנחנו לא שונאים אותך!! אבל אנחנו אוהבים לסקול אנשים ששואלים מה סדר הקריאה.. זה כמו מן תחביב כזה... תעמוד בסקילה בכבוד ותוכל להשתלב בפורום!! חוץ מזה שבהתחלה ויתרתי לך על הסקילה.. אבל שאלת שוב..... חחחחחחחח
אנחנו לא שונאים אותך!! אבל אנחנו אוהבים לסקול אנשים ששואלים מה סדר הקריאה.. זה כמו מן תחביב כזה... תעמוד בסקילה בכבוד ותוכל להשתלב בפורום!! חוץ מזה שבהתחלה ויתרתי לך על הסקילה.. אבל שאלת שוב..... חחחחחחחח
S Silver Lance New member 1/4/04 #13 אנחנו לא באמת שונאים אותך... פשוט זו מין מסורת לסקול אנשים תמימים ששואלים מה סדר הקריאה. אל תדאג, זה יעבור. ומידנו'ש, אם את פה עכשיו, תתחברי לצ'אט או לתפוזon
אנחנו לא באמת שונאים אותך... פשוט זו מין מסורת לסקול אנשים תמימים ששואלים מה סדר הקריאה. אל תדאג, זה יעבור. ומידנו'ש, אם את פה עכשיו, תתחברי לצ'אט או לתפוזon