תרמילאים בקפריסין
ההודעה שפרסמת מעט לקונית. עד כמה שאני מבין, תקן אותי אם אני טועה, הכוונה היא להגיע לקפריסין אך ורק לכשלושה ימים שאותם תרצו להעביר בטיול (לא רגלי). בהנחה שכך הדבר, ישנן המוני אפשרויות. אם אתם מתכוונים להתנייד באמצעות רכב תוכלו לבחור אם לעשות את הלילות במקום קבוע וממנו לצאת כל יום לכיוון אחר או שמא לעשות מסלול מעגלי לא גדול שיתחיל ויסתיים בלרנקה (האופציה הריאלית יותר אם תבחרו בתחבורה ציבורית). לגבי עניין הלינה, ישנן מעט מאוד אכסניות נוער בקפריסין ורובן המכריע במצב לא טוב, במיוחד בהשוואה לאופציות האחרות שהן לא יקרות הרבה יותר אך התנאים טובים משמעותית. אני יכול רק לספר שבטיול התרמילאים שעשיתי אני בקפריסין בפברואר נהגנו לישון במה שמכונה שם Tourist Apartments. מדובר בחדרים (זוגיים לרוב) הכוללים, שירותים, מקלחת ומטבחון (בישול עצמאי תמיד חסכוני וכיף יותר). זו צורת הלינה הבסיסית והזולה ביותר. קמפינג, יהיה כמובן זול יותר וברחבי הרפובליקה ישנם כשישה אתרי קמפינג (אוהלים או קראוונים). עד כמה שאני הבנתי, טכנית (חוקית לצורך העניין) אין בעיה לעשות את הלילה באוהל שפותחים על אם הדרך (או בכל מקום אחר), אך כנראה שמוטב להמנע מכך מחשש לעיקום-אף מצד המקומיים. אם תוכלו לתת פרטים נוספים על ההעדפות שלכם, אני אשמח לסייע.