שאלה

zohee28

New member
שאלה

לאחר 11 יום שבהם לקחתי אוטרוגסטאן (לאחר טיפול שהופסק לפני שאיבה), התחלו היום (יום שישי) להיות דימומים קלים. אני צריכה להיות בבית חולים ל - US ולבדיקת דם ביום השלישי למחזור בשביל תחילת טיפול חדש. השאלה שלי היא - האם תחילתו של דימום קל נחשב ליום הראשון של המחזור? אני מתלבטת אם אני צריכה ללכת לבדיקה ביום ראשון או שני. תודה ושבת שלום!

העין ה 3

New member
לא!

היום הראשון לספירה אמור להיות היום הראשון שבו יש דימום של ממש. הכתמות, אפילו אם נמשכות מספר ימים - לא נחשבות.

s h i r a 3 0

New member
שאלה באותו עניין. אם הדימום החזק

מתחיל בערב, האם היום נספר או לא? תודה

זקוקה לעזרה

אני אחרי החזרת עוברים. נוטלת אנדומטרין. ביום שלישי אמורה לעבור בדיקת היריון. היום יום שבת קיבלתי דימום -נראה לי מחזור שאלתי-כשקיבלתי גסטון מעולם לא היה דימום לפני הבדיקה, האם עדיין יכול להתקיים הריון או שהרע מכל קרה?

Big Mama 1

New member
עילאי,

לאלוהים הפיתרונים, יכול להיות שזה בכל זאת הריון
אבל לצערי יכול להיות שזה לא
. הייתי רוצה שתחזיקי בתקווה עד יום שלישי, אבל יודעת שזה מאוד קשה. הכי בטוח זה לדבר עם הרופא או המרפאה ביום ראשון בבוקר. כולי תקווה שביום שלישי (פעמיים כי טוב) תבשרי לנו על הצלחה.
סוף שבוע רגוע.

פּוֹנְג

New member
יש כאלו שסבורים שאם הדימום מתחיל

אחרי השעה שש אז זה כבר נחשב היום למחרת. האמת היא שזה משתנה מרופא לרופא.

boob24

New member
הרופא שלי אומר שמשעה 12:00 זה נחשב

היום שאחרי. בהצלחה

zohee28

New member
רציתי לשתף אתכן

כל הלילה לא יכולתי לישון מרוב כאבים. הסתובבתי מצד אל צד. בעלי בחו"ל והרגשתי כל כך לבד. כל הזמן שיננתי לעצמי: "שזה הכל פסיכוסומטי, הרי אין הסבר לכאב, הציסטה נספגה ממזמן". אחרי טיפולים תמיד היו לי ציסטות של 5-6 ס"מ ואני כבר רגילה לכך. תוך 10 ימים הן נספגות לבד. היום ב- US ראו שהציסטה רק גדלה ל- 5 ס"מ. הרופא אמר שיש לי שתי אפשרויות: או שהוא ישאב לי אותה מחר או שאני אקח גלולות למשך חודש ואני אקווה שהיא תספג. אני מאוד מתלבטת. מה אתן חושבות?

פּוֹנְג

New member
באיזה שלב את במחזור?

האם את בשלב שאת עדיין יכולה לקחת גלולות? האם במידה וישאבו לך, יש סיכוי שהחודש עוד יהיו לך זקיקים? ומצד שני, עדיף לעשות מה שהכי מהר יגאל אותך מהכאבים.

Galit29

New member
מה שיעצור לך את הכאבים

אני (וזו רק אני) שלא צריך לדחוף קדימה בכל מחיר. אם יש משהו שמפריע, להסיר מהדרך ולהמשיך הלאה. לי שאבו את הציסטה יחד עם הבייציות, מה שלא תחליטי - תרגישי טוב!

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות שלא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת במשך יומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. אם את כבר רוצה להתחיל טיפול, נראה לי סביר לשאוב את הציסטה והמשיך הלאה. אני לא רואה יתרון לחודש גלולות (כן רואה יתרון לחודש הפסקה מתוך תקוה שהציסטה תספג בעצמה). מה ההמלצה של הרופא?
נועם

zohee28

New member
ההמלצה שלו לא חד משמעית

הוא נתן 2 אופציות: לשאוב את הציסטה או לקחת גלולות כדי שהיא תיספג. לא נראה לי שהוא חושב שהציסטה תספג מעצמה ללא הגלולות. סליחה שלא שירשרתי.

למעלה