שאלה

שושא

New member
שאלה

חלומות וסיוטים - בנות מה אתן חולמות בלילה - אני כל הזמן חולמת על הריונות ...מסביבי כולם כן כולם בהריון גם הגברים כלבים חתולים וכל מי שסובב אותי רק אני לא... כל לילה זה חוזר על עצמו ...מתעוררת בבהלה... מישהי יכולה לשתף אותי בחוויה דומה ואולי לתת עצה אך לשון בשקט לפחות לילה אחד .. מחכה לטיפול לאחר הריון כימי ...

blessed

New member
את לא לבד

אמנם לא כל לילה אבל גם לי מדי פעם יש חלומות עצובים כאלה. שבוע שעבר למשל חלמתי שהיה היום הראשון ללימודים וכל החברות שלי מהכיתה בתיכון באו להכניס את הילדים שלהם לגן חובה, ואני חיכיתי בחוץ עם חברותי, ואז הגננת קראה לכל ההורים והילדים להיכנס לגן לשיחה עם הגננת וכולם נכנסו ורק אני נשארתי בחוץ כי לא היה לי ילד, ובכיתי. התעוררתי כ"כ עצובה... לא יודעת איך למנוע את זה ואיזה עצה לתת לך חוץ מאולי לנסות לחשוב מחשבות אחרות לפני השינה- לקרוא ספר טוב או לראות טלויזיה, כדי לא להירדם עם המחשבות. ומאחלת לך שבקרוב מאוד תתחילי לחלום חלומות אחרים, נעימים, על התינוק החדש שגדל לך בבטן.

טלי אבג

New member
ואני חלמתי הלילה ../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

בכלל לא חשבתי לספר, אבל אם כבר פתחו שרשור בנושא. חלמתי שבבית חולים היה 2 מחלקות סמוכות, מחלקת יולדות ומחלקת פוריות. עכשיו מה שלא ברור לי היה שמחלקת פוריות היתה בעצם מאוכלסת בבנות הפורום אחת לאחת. ויום אחד הגעתי למיטה שלי וראיתי שמחלקת יולדות השתלטה על מחלקת פוריות. בחלום, ההשתלטות, היתה קשורה משהו לשרשור שנועם פתחה בקשר לפוליציסטיות. בקיצור, אנחנו נשארנו במדרגות עצובות. משהו לא ברור לי, עכשיו. ואפילו די מוזר ומצחיק
. אבל בחלום זה היה די מפחיד
, עצוב ומבאס. התחרפנתי אה.......... בכל מקרה רק אני רואה כמה הפורום חשוב לי. לחלום עליו ככה.

Galit29

New member
שושא את חולמת בגלל שאת כל

הזמן מתעסקת בזה. אז פשוט תזרמי עם החלומות וכל חלום תפרשי אותו לטוב. כלומר תנסי לראות את הצד החיובי של החלום ופשוט תזרמי עם זה. חלומות פז

a t i

New member
גם אני חולמת

בחלומות כבר ילדתי לפחות שלוש פעמים (האחרונה שבהן לפני יומיים), הייתי בהריון וטיילתי עם עגלה עוד אינספור פעמים. הייתי רוצה לראות בזה סוג של חיזוי, אבל אני מניחה שזה התת מודע ובודאי שגם התודעה מודעת המשתוקקים שלי שמתפרצים. איו לי עצות טובות, רק איחולים שבקרוב לא תוכלי לישון לילה שלם כי תקומי להאכיל תינוק(ת) מקסימ(ה) כל שלוש שעות.

למעלה