שאלה.

maya261

New member
שאלה.

קניתי צבעי מאכל גם בטושים וגם בנוזל. מה עדיף? ואת הנוזל צריך לערבב עם משהו? איך עושים את ה רקע של התמונה כמו דשא,שמיים?

1הילונת

New member
אני חושבת שטושים נוחים יותר על מנת

לצבוע שטח נקודתי... נניח עיניים אבל המומחיות תכף יענו!

שרון123

New member
גם אני עדיין לומדת

אבל אענה מה שאני יודעת. כדי ליצור את הרקע של התמונה, צובעים את הבצק סוכר בציבעי המאכל הנוזליים. טובלים קיסם בצבע שקנית, ומורחים את הצבע על הבצק סוכר. לשים כך שכל הצבע מתערבב בצורה אחידה, ואם יש צורך מוסיפים עוד צבע. הטושים משמשים לתיחום שטחים, או לכתיבה, או לציור של תווי פנים לדוגמה. הצבע הנוזלי משמש לצביעת שטחים גדולים יותר. לצורך כך הטכניקה שאני מכירה היא עירבוב צבע המאכל, עם רויאל אייסינג, ומילוי השטח. דרך נוספת שלמדתי היום, היא דילול הצבע במעט כוהל למאכל, או ברנדי, וצביעה במכחול.

t a l talim

New member
תשובה-

תתיחסי רגע לצבעים כאל טושים לעומת צבעי גואש על נייר- קוים, שטחים קטנים וכו'- נח יותר עם הטושים. משטחים גדולים יותר, רקעים וכו'- עם המכחול. זה העקרון הכללי, אבל כמובן שניתן גם ההפך- אין חוקים מחייבים.

איך יוצרים אפקט של מים, בריכה וכו

אם אני עושה עוגת בריכה או ילדים משחקים בים, איך יוצרים את האפקט של המים???

t a l talim

New member
בציור או בפיסול?

בציור, הרעיון הוא להשתמש בצבעים מדוללים ושקופים, בגוונים שונים של כחול וירוק. בפיסול, מים עושים בד"כ בעזרת רויאל אייסינג (או חומרים מיוחדים כמו ג'לי המייצגים מים. ג'לי רגיל ימיס את הסוכר)

האם יש דרך נוספת מכוון שהרבה פעמים

יש לזה מראה רטוב ואני תוהה האם זה רויאל אייסינג. חשבתי שזה ריבה או משהו בעל מרקם דומה.

סליחה על השאלה אבל מה זה נאפז'

אני גרה בארה"ב ואף פעם לא נתקלתי במונח הזה. משהו יודע איך אני יכולה למצוא את זה פה??

Nיכל

New member
דאלתי היא לגבי החומר שמחליף ג'לי

ליצירת מיים על RFM

למעלה