שאלה

Pyongwon

New member
אין בעיה, תגיע מחר לרח' מכבי 50

ברעננה. הטלפון שלי - 053 - 559 - 878

Pyongwon

New member
רח' מכבי 50, רעננה. שעות 8:30 - 10

או אפשרי גם יותר מוקדם - אני שם משעה 5:00 היום... אותך מעניינים החברה הצעירים עבור גמישות מירבית למרות שגם החברה הגדולים יכולים להיות לעזר רב... 053559878

Dragon Roar

New member
בגיל צעיר הכי קל...

אני מדבר על גיל שש ככה.. מגיל 15 יותר קשה כבר. מניסיון.

שאלה

אני חושבת שזה לא משנה... כי ככל שמתאמנים יותר על גמישות, מעשים יותר גמישים, ואם מישהו צעיר לא יעשה גמישות זה לא יעשה אותו טוב יותר ממבוגר שעושה גמישות, אבל אם כבר צעיר מתגמש הרבה אז יהיה לו קל יותר כי העצמות והכל יותר, יכולות להתגמש... חחח

מניסיון של אחד שמותח ונמתח..

ילדים קטנים מתגמשים לרוב יותר בקלות ממבוגרים.. אני למזלי נולדתי גמיש יותר מהממוצע (תמונה מצורפת).. אבל כדי להגיע לרמה שבה אני היום עבדתי קשה מאוד. וממה שאני רואה בחברים שמתאמנים איתי, כל אחד יכול להתגמש.. הכל תלוי, כמו כל דבר בחיים, ברצון של הבן אדם..

Pyongwon

New member
נחמד למדי!

עכשיו, יש לי משימת-גמישות עבורך... קח קורה של התעמלות קרקע, (בדר"כ 5 - 10 ס"מ, לא בטוחה) ותעשה עליו שפגאט מלא - או בנות או בנים. אח"כ רד, שב על הרצפה בשפגאט בנות, והבא את העקב שלך לראש. וכן, זה אפשרי. קוראים לזה עם העקב לראש - גמישות נוספת. כמו כן, ניתן גם לעשות שפגאטים על קירות, אתה יודע... אין - גמישות זה המון המון עבודה, אבל היתרון - עצום! ג'ס. I like the picture! Have to do the same with the kids and adults in the gym, thanks for the idea...:)

תודה:) אבל תן לי לראות אם הבנתי..

להגיע עם העקב לראש כשהרגל ישרה? אתה בטוח שזה אפשרי?? אם כבר דבר אחד בגמישות שאני לא מצליח וזה אחד הקשים, זה לעמוד על רגל אחת בזמן שהשניה בשפגט מלא.. כמו שמתעמלות עושות רק טיפה יותר אלים:) והרעיון לא שלי.. של המורה שלי.. תן לו קרדיט

Pyongwon

New member
נחמד, נחמד, אבל יש מספיק תרגילי

גמישות נוספים. תגיע למועדון, תראה עוד כמה (סתם כי אני לא יודעת להעלות אותם כאן לפורום! )... אבל כן, תגיע ותראה. שעורי בית - יהיה לך!

האמת אחי..אני דיי מרוצה ממה שיש לי.

הגעתי לרמה של גמישות שממנה אין לי הרבה לאן לעלות, ואם אני אעלה אני לא רואה הרבה רווח בזה. השקעתי הרבה זמן בפיתוח גמישות ועכשיו אני מעדיף להתמקד בדברים אחרים כמו טכניקה וכוח.

fusion boy

New member
אם כבר זה אחותי לא אחי...

אבל גם זה לא ממש מכבד מורה טובה (אולי גדולה! אני לא יודע...) כמו גסיקה...

Pyongwon

New member
לא לדאוגי. אני כבר לא דואגת, כי

בסופו של דבר לא מעניין אף אחד אם זה מאמן או מאמנת שאימן/ה אותך. דרך אגב, ידעת שה-Jeet Kun Do (סליחה אם יש טעות בכתיב, לא בטוחה בעניין) היא השיטה היחידה שפותחה ע"י אישה? (שוב, אולי המקורות שלי לא מדוייקים) והבן-אדם שהכניס את הכל לסרטים - היה ברוס לי. סתם, גם בנות יכולות ללמד, לעבוד וכו'. רק תדע לך שתמיד יהיו יותר טובים ופחות טובים ממך. אין חריגות. שמור על עמיך, ובעיקר על הגמישות של הגוף ושל הראש! ג'ס.

nitzano

New member
ווינג צ'ון

ווינג צ'ון פותח ע"י אישה . ברוס לי למד ווינג צ'ון והתבסס עליו בתנועותיו בסגנון שפיתח "ג'יט קון דו" .

אף פעם לא אמרתי או אפילו חשבתי..

שבנות לא יכולות לאמן ולהיות טובות. להפך. הייתי רוצה שיותר בנות יתאמנו כי האימון פותח בפני האדם עולמות חדשים. אישית אני יכול להעיד שהעובדה שאני מתאמן שינתה אותי ועשתה אותי יותר חזק: אם זה בעמידה בלחצים, אם זה בצורך להתגבר מהר על טעויות וללמוד מהם ואם זה בעובדה שזה נותן הרבה ביטחון עצמי. הייתי רוצה שכמה שיותר אנשים יתאמנו (לא משנה המין), אבל זה כבר לא תלוי בי:)

ethanguy

New member
Jeet Kune Do

ברוס לי הרגיש שהגישה של סגנון אחד מוגבל היא מגבלה שלילית ולכן צריך להיות יותר משוחרר לגבי אומניות לחימה ולהיות עם ראש פתוח אז הוא החל לחשבו באצמו מה הוא רוצה ומה יתאים לו...במקרה הוא קרה לדרך המחשבה שלו JEET KUNE DO והסרטים שלו בכלל לא מראים את היכולת האמיתית שלו... הוא מבוסס על ווינג צ'ון שהוא למד כתשע שנים עד שהוא הבין שיש לזה מגבלות והוא רוצה להתפתח החוצה. מה שהוא עושה בסרטים לא קרוב בכלל לדרך העבודה של ברוס לי...אלה סתם אקרובטיקה יפה.

למעלה