שאלה.... מתי מתחילה העונה החדשה של QUEER EYE FOR A SRTIGHT GUY ששם תהיה פינה של קיילי?
A adamkylie New member 15/3/04 #1 שאלה.... מתי מתחילה העונה החדשה של QUEER EYE FOR A SRTIGHT GUY ששם תהיה פינה של קיילי?
A adamkylie New member 15/3/04 #3 אגב, התחלתי להוריד פרקים (בחיפוש אח ר קיילי) וזו תוכנית ממש מצחיקה... כמה צחקתי שראיתי את הלוחיות רישוי שלהם- FAB 5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש חזק!!!!
אגב, התחלתי להוריד פרקים (בחיפוש אח ר קיילי) וזו תוכנית ממש מצחיקה... כמה צחקתי שראיתי את הלוחיות רישוי שלהם- FAB 5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש חזק!!!!
א אפרת ר New member 16/3/04 #4 הפרק עם קיילי כבר שודר זה היה הפרק הראשון של העונה השנייה ושודר אם זכור לי נכון ב 17 לפברואר. יש לי את הקטעים של קיילי בהאב אם אתה רוצה... וכן התוכנית אכן משעשעת...
הפרק עם קיילי כבר שודר זה היה הפרק הראשון של העונה השנייה ושודר אם זכור לי נכון ב 17 לפברואר. יש לי את הקטעים של קיילי בהאב אם אתה רוצה... וכן התוכנית אכן משעשעת...
א אפרת ר New member 18/3/04 #8 יש לי רק את קיילי בקובץ רוצה? אתה בהאב? או שלא מסתדר איתו? אני יכולה לשלוח לך במסנגר או איסיי... זה כמעט 60 מגה...
יש לי רק את קיילי בקובץ רוצה? אתה בהאב? או שלא מסתדר איתו? אני יכולה לשלוח לך במסנגר או איסיי... זה כמעט 60 מגה...
A adamkylie New member 18/3/04 #9 סבבה, תודה רבה.... המסנג'ר שלי הוא: [email protected] והאי סי קיו הוא: 178549436 שוב תודה רבה רבה....
סבבה, תודה רבה.... המסנג'ר שלי הוא: [email protected] והאי סי קיו הוא: 178549436 שוב תודה רבה רבה....
א אפרת ר New member 18/3/04 #10 המחשב שלי מסרב להתחבר.... לא הולך... לא בא לו להתחבר היום לאייסי או למסנגר... אולי מאוחר יותר... אני אוסיף אותך לרשימה שלי שזה יחליט לעבוד.
המחשב שלי מסרב להתחבר.... לא הולך... לא בא לו להתחבר היום לאייסי או למסנגר... אולי מאוחר יותר... אני אוסיף אותך לרשימה שלי שזה יחליט לעבוד.
A adamkylie New member 18/3/04 #11 למסנגר גם אני לא מצליח להתחבר.. הוא שולח לי הודעות מוזרות על עומס באתר.....