שאלה רציתי לדעת איזה חומר (מין אבקה לבנה) שמים על ידי אתלטיקאים ממקצועות שונים ולמה דווקא חומר זה?!
B bhnadav New member 14/3/04 #1 שאלה רציתי לדעת איזה חומר (מין אבקה לבנה) שמים על ידי אתלטיקאים ממקצועות שונים ולמה דווקא חומר זה?!
D DR ART New member 14/3/04 #2 תשובה חלקית אני לא בדיוק זוכר איך קוראים לחומר אבל הם שמים אותו כידי שהידיים שלהם לא יחליקו...
מ מתח זה טוב New member 15/3/04 #7 נראה לי... שהכוונה לטלק (בהתעמלות מכשירים, משקולות, קפיצה במוט וכל מה שיש בו חיכוך בין היד למשהו (רק בספורט...)
נראה לי... שהכוונה לטלק (בהתעמלות מכשירים, משקולות, קפיצה במוט וכל מה שיש בו חיכוך בין היד למשהו (רק בספורט...)
J jablonka New member 16/3/04 #13 נו באמת לפני שהתשובות יהפכו ליותר מגוכחות... החומר הוא אכן מגנזיום. אין כאן שום קשר לאתלטיקה קלה אלא להתעמלות קרקע, התעמלות מכשירים והרמת משקולות. כנראה והרכב האבקה עוזר לאחיזה טובה יותר
נו באמת לפני שהתשובות יהפכו ליותר מגוכחות... החומר הוא אכן מגנזיום. אין כאן שום קשר לאתלטיקה קלה אלא להתעמלות קרקע, התעמלות מכשירים והרמת משקולות. כנראה והרכב האבקה עוזר לאחיזה טובה יותר
ס סמילי1 New member 19/3/04 #14 לגידון יבלונקה גדעון אתה לא צודק כי אכן משתמשים במגנזיום בזריקות כמו הדיפת כדור ברזל דיסקוס פטיש וקידון.
לגידון יבלונקה גדעון אתה לא צודק כי אכן משתמשים במגנזיום בזריקות כמו הדיפת כדור ברזל דיסקוס פטיש וקידון.